facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bel Air Diner

Bel Air Diner
"Bestel de lekkerste gerechten van Leiden bij Belair"
Adres: Engelendaal 2 , Leiderdorp 2353 MA, NL
Telefoonnummer: 071 542 7446
Stad: Leiderdorp
Route: Engelendaal 2
Postcode: 2353 MA



op zoek naar gerelateerd: bel air diner leiderdorp menukaart, bel air diner bezorgen, bel air leiderdorp menu, bel air leiderdorp bezorgen, bel air diner set, restaurant leiden, belair diner leiden, bel air diner menu
Recensies
Zeer goede ribs, lekkere houtskool smaak en marinade, vlees valt van het bot af,knapperige frietjes! Goede cocktails en niet skimpy met de drank en heerlijke milkshakes ook met alcohol indien gewenst! Aanrader!
Voorwoord: We kunnen niet oordelen over het eten We hadden een bezorgmaaltijd besteld bij BelAir, waarbij we na 75 minuten besloten het restaurant te bellen om te vragen naar de status van de bestelling: Hij ging net de deur uit. 30 minuten later het restaurant wederom gebeld, en de bestelling geannuleerd want ze kon bevestigen dat deze inderdaad al een half uur geleden de deur uit was. 5 minuten later stond de bezorger aan de deur met een bestelling die we niet geaccepteerd hebben. Zonder problemen geld terug gekregen, en de dame aan de telefoon was vriendelijk en werkte mee.
Leuk ingericht als Amerikaanse diner. Het eten viel zwaar tegen. Er wordt country friet beloofd bij de gerechten en vervolgens krijg je slecht gefrituurde recht toe rechtaan friet geserveerd. Amper berekend op vegetariers of veganisten. Misschien dat de vegetarische burger nog wel smaakt, maar die heb ik niet geprobeerd. Vegetarische mix plateau stelt in elk geval niets voor. Half geroosterde courgette, bijna rauwe asperges en champignons, that's it. De groenten waren niet eens gemarineerd. Enige pluspuntje was de cocktail. Die smaakte prima. Dessert was cake met spuitslagroom. Dus voor een cocktailtje prima te doen in de leuke inrichting, maar voor het eten hoef ik er niet meer heen. Vegetarische menuopties: Vegetarische opties stelt niets voor. Rauwe courgette ff snel op de bbq gegooid. Niet gemarineerd, geen sausje erbij, gewoon rechttoe rechtaan. Smaakloos.
Een van de betere restaurants waar we hebben gegeten. We zijn er 2 jaar geleden eerder geweest en nu op de weg terug naar huis nog een keer heen gegaan omdat we niet in de buurt wonen. Zeker niet teleurgesteld. Super lekker eten en hele vriendelijke bediening. Chapeu!
Erg lekkere spareribs. Leuk ingericht restaurant met vriendelijke bediening. Eten bereiden duurt wel even, maar is het wachten waard. Aanbevolen. Update: ook de spiesen zijn goed.
Lekker gegeten hier. Op het moment dat je binnenkomt waan je jezelf in een andere wereld. Klinkt wellicht wat overdreven maar ze hebben er iig alles aan gedaan om je dat gevoel te geven. Leuke inrichting en je wordt voorzien van klassiekers uit het verleden van de Amerikaanse muziek. Tevens worden er verschillende popsterren uit die tijd middels een beamer op de muur geprojecteerd. Bediening kan wat rommelig overkomen. Dingen die op de kaart staan zijn soms niet voorradig. Wel zijn de gerechten van goede kwaliteit. De kaart biedt voldoende keus voor een ieder. Ik ga er iig nog een keertje eten
Geweldige beleving: leuke gastvrouw, mooie sfeervolle inrichting en heerlijk eten! Ook genoeg vega keuze. Vegetarische menuopties: De meeste burgers kunnen ook vega.
Hele leuke zaak! Ruime keuze en erg lekker eten. Ook de milkshakes zijn een aanrader. Personeel is ook erg vriendelijk.
Super mooie locatie als je van Amerikaans houdt. Heerlijke sfeer en écht goed eten!!!!!
Ooit mijn favoriete diner. Nu beetje matig. Had via de website een 2-personen menu gehaald met burgers. Specifiek via de website omdat op Uber Eats alleen maar vegetarische burgers zijn. Kregen wij als nog vegetarische burgers. In het 2-personen menu wordt je verplicht om een drankje bij te halen voor €2,-. Kan niet kiezen om geen drankje te nemen. Krijgt er ook maar 1 voor 2 personen. Heb extra portie patat besteld. Kregen uiteindelijk maar 2 bakjes. Weet niet of bij het 2 personen menu maar 1 bakje patat zit inbegrepen en de tweede dus de extra portie was. Al met al vrij matig. Wij wilden specifiek twee vleesburgers maar kregen vegetarisch. Foutje kan gebeuren maar ook als je een 2-persoons menu aanbiedt verwacht ik minimaal 2 porties patat en 2 drankjes. Zeker als het drankje verplicht wordt er bij aan te schaffen. Ben niet de misselijkste om extra te betalen maar de verwachting van 2 personen was nu wel wat te hoog
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid