facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beks-for-Vets

Beks-for-Vets

Info

BEKS-for-Vets is hét kennisplatform rondom mobiliteit voor dierenartsen. Wij adviseren, leveren én installeren de voor u ideale inrichting van uw auto.

Geschiedenis

VETERINARY VEHICLE SOLUTIONS

Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van Beks-for-Vets.

Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem kunt u eenvoudig grote dingen vervoeren, maar ook boodschappen doen of privégebruik blijft mogelijk. U benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Uw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt uw praktijkwagen minder over in bochten.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Het unieke ladesysteem van Beks-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. De drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes van de lades zijn eindeloos met elkaar te combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, koppelbaar en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.
Wilt u een lade van slechts 60 diep of kiest u voor een diepte van maar liefst 190? Geen probleem: ons gamma is eindeloos. U kunt het systeem in iedere wagen gebruiken en het kan goed worden overgebouwd naar een volgende auto. Het systeem is gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten. Het frame is van een hoogwaardige RVS.



"VETERINARY VEHICLE SOLUTIONSWilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook isvoorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox metextra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en demogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem vanBEKS-for-Vets."
Adres: Goudenrijderhof 8, 5551 VJ Valkenswaard
Telefoonnummer: 0407600172
Stad: Valkenswaard
Route: Goudenrijderhof 8
Postcode: 5551 VJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: BEKS ladesysteem, Ladesysteem auto, Ladesysteem bedrijfswagen, Vloerladen bedrijfswagen gebruikt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BUS-werk Bedrijfswageninrichtingen BUS-werk Bedrijfswageninrichtingen 0 meter BUS-werk levert inrichtingen en accessoires. In, op of aan uw lichte bedrijfswagen of...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid