facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beko Techniek

Beko Techniek

Info

Beko Techniek. Toonaangevend totaalaanbieder van bakkerijadvies, -machines, -gereedschap en -service in Nederland voor ambachtelijke bakkerij en retail..

Geschiedenis

Beko Bakkerij Techniek is de grootste totaalpakketaanbieder op technisch gebied voor brood- en banketbakkend Nederland. Beko Bakkerij Techniek zorgt ervoor dat haar klanten, hoofdzakelijk brood- en banketbakkerijen en retailers in Nederland met een optimaal rendement brood- en banketproducten kunnen produceren. Hiervoor wordt een totaalpakket aan bakkerijmachines, bakkerijgereedschap en bakkerijservice geleverd. Tevens exploiteert Beko Bakkerij Techniek een webshop bakkerijgereedschappen www.bakkerijgereedschap.nl . Sleutelwoorden activiteiten: kwaliteit, bedrijfszekerheid en toegankelijkheid.



"Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland. Wij zijn toonaangevend adviseur en leverancier voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen, supermarkten, horeca, scholen en instellingen.Van 'n enkele oven of rijskast tot complete bakkerij-inrichting: bij Beko Techniek vindt u altijd uw ideale oplossing. Hoe dat kan? Jarenlange ervaring, kennis van de nieuwste techniek en ondersteuning door een keur aan producenten en leveranciers. Hiermee helpen wij u van eerste advies tot efficiënt periodiek onderhoud. Bedrijfszekerheid gegarandeerd. Wij zijn er voor u. En met vijf vestigingen altijd dichtbij!"
Adres:
Telefoonnummer: 024-6486288
Stad: Wijchen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beko Groothandel, Beko bakkerij Grondstoffen, Beko webshop, Beko Midden, Bakkerij materiaal groothandel, Beko Meppel, Beko Verpakkingen, Beko Techniek vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jos Veltmaat De Echte Bakker Jos Veltmaat De Echte Bakker 2 km Gewoon nog 1 van de weinige echte bakkers, heerlijke puddingflappen en appelflappen, ...
BakingGirls BakingGirls 3 km wij bakken de heerlijkste taarten voor u bestel bij ons snel een heerlijke taart ...
Recensies
Ze hadden een week de tijd om een klein probleem op te lossen net maar eens gebeld na bijna een week om te vragen waarom ze vanmorgen niet waren gekomen zeggen ze dood leuk geen tijd snap het wel onderhoud contract opgezegd dan sta je achteraan in de rij Bakkerij Kuster
Pluspunt: bij storingen vlotte service. Minder: de door mij in 2012 bij hun gekochte Wiesheu Dibas met rijskast ruilen ze niet terug in, kun je beter zelf verkopen werd mij verteld. Dit ondanks destijdse toezeggingen van dhr. Rademakers dat terugkoop geen probleem zou zijn. Vreemd.
Eveneens zeer slecht behandeld, men zegt de reparatie's van het faillissement van Müssana Nederland BV, over te nemen maar in de praktijk komen ze deze afspraken niet na.
Als thuisbakker bestel ik hier wel een materialen. Professioneel van kwaliteit voor een optimaal resultaat. Met minder neem ik geen genoegen.
Zeer slechte behandeling van reparatie die onder garantie valt. Asogem scoort -5.
Goed geholpen
Perfecte service en vriendelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid