facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bekkerie "'t Bruedje" B.V.

Bekkerie
Adres: Van Boerlostraat 2, 5923 AL Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 387 0638
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Van Boerlostraat
Huisnummer: 2
Postcode: 5923 AL


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Speciaal naar Venlo gereden voor de taarten van t bruedje. We hebben een progress taart gehaald en nog specifiek gevraagd of er chocolade in zit, vanwege een allergie. Ons is verteld dat er alleen stukjes chocolade op zit maar niet in de taart. Zoals je kunt zien zit er door de hele taart een chocola laag. Geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen. Super teleurstellend.
Als kind haalde we al vlaai en taarten van ‘t Bruedje. Sinds ik naar de randstad ben verhuisd nemen vrienden familie het voor me mee op verjaardagen want er is geen feest zonder mijn vlaai en taart van deze bakker.
Geweldig. Toen ik aan de balie/toonbank stond had ik even een flashback moment. Langs mij stond een vrouw met een klein kind. Zij besteld het een en ander en de verkopers vraagt of dat het kind een wit broodjepuntje wil. Vroeger dik 50 jaar geleden kwam bakker Duekers bij ons door de straat. Ook ik kreeg altijd een broodje/wit puntje. Gevolg dat ik later toen ik op mij zelf ging wonen altijd daar mij bakwaar ging kopen tot dat ik verhuisde. Nu ben ik terug en deze gebeurtenis heeft mijn herinnering doen herleven. BEKKERIE '' T Breudje staat bij mij weer boven aan mijn top lijstje als het om bakwaar gaat.
Nooit lang wachten. Altijd lekker gebak op voorraad. Niet duur en als je vroeg in de ochtend gaat, nog heerlijk warm. Én ze zijn super vriendelijk.
Als klein jongetje kwamen we al op de vorige locatie en nog altijd en nu zelf met de kinderen.nGewoon de lekkerste vlaaien uit de regio en ook nog voor de beste prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid