facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bekkenzorg Kollum

Bekkenzorg Kollum

Info

Bekkenzorg Kollum is een praktijk voor bekkenfysiotherapie. Voor mannen, vrouwen en kinderen met bekken en bekkenbodemklachten de juiste therapie.

Geschiedenis

Praktijk voor Bekkenfysiotherapie. Bekkenzorg Kollum richt zich op de behandeling en preventie van klachten in het gebied van de lage rug en bekken, lage buikorganen en de bekkenbodemspieren. Zowel vrouwen, mannen als kinderen helpen wij naar herstel.

In de praktijk van Renske Arends-Smit kunt rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak. Door vele jaren van ervaring helpen we u gericht beter worden. U en uw probleem staan bij ons centraal, er is begrip en aandacht.

Adres: Putstraat 18a, 9291 EL Kollum
Telefoonnummer: 0611180426
Stad: Kollum
Route: Putstraat 18a
Postcode: 9291 EL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bekkenzorg Zuidhorn, Chiropractor Kollum, Fysio Kollum, Rianne van den Berg fysio, MAPLe therapie, Bekkenfit, Fysio Zuidhorn
Recensies
Deze mevr weet waar je aan geholpen moet worden, na klachten aan de bekken. 2 keer er geweest, en het probleem is opgelost. Dus schroom niet, en ga gauw het probleem oplossen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid