facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Being There

Being There

Info

Being There Men's Wear, merkkleding sinds 1991

Geschiedenis

Being There in Delft is opgericht in 1991 door Guus Meeuwis. Being There staat al vanaf het begin bekend om zijn goede service en klantvriendelijkheid. Bij Being There vind je o.a. merkkleding van Stone Island, Polo Ralph Lauren, Woolrich, Peuterey jassen, Fred Perry polo's, Nudie Jeans, Jacob Cohen, Masons chino's, Blue Industry, Canada Goose jassen, Alan Red T-Shirts, Falke sokken, Strellson, Sartoria Latorre , Altea uit Milaan, Tintoria Mattei, Greve en Gant herenschoenen, Jacques Britt, Nino Daniëli en Calvin Klein shirts.
Tevens zijn we specialist is maatkleding, kostuums, colberts en maatoverhemden.U heeft keuze uit meer dan 900 stoffen van semi traditioneel, half canvas tot hand gemaakt vol canvas.
Ook de heren binnen het bedrijf aankleden is waar Being There met u tot in kleine detail alles voor u verzorgd. Being There Men's Wear alweer 25 jaar een begrip voor Delft.
# WWW.BEINGTHERE.NL



"Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen.Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop!"
Adres: Peperstraat 2, (Hoek) Oude Delft 80-84, 2611 CH Delft
Telefoonnummer: 0152132578
Stad: Delft
Route: Peperstraat 2, (Hoek) Oude Delft 80-84
Postcode: 2611 CH



op zoek naar gerelateerd: being there book, being there imdb, being there boek, being there trailer, being there delft, being there amsterdam, being there netflix, being there stone island
Recensies
Mijn vaste adres voor kleding van CP Company. Mocht je in Delft zijn, ga hier dan zeker even langs.
Deze schoenen heb ik voor kleding zaak geschilderd in een delfts blauwe decoratie
Onlangs een trui gekocht via internet. Per toeval op de website van bieng there terecht gekomen. Een trui gekocht van Stone island in de maat L. De volgende dag gebeld dat de maat groot valt en wellicht beter een maat kleiner kan nemen. Superservice alsof je in de winkel bent. Daarnaast snel bezorgd en erg netjes verpakt. Bedankt! Ik kom hier terug, via internet of gewoon in de winkel.
Ontzettend onaardige eigenaar, bleef mij negeren en gaf uiteindelijk geen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Als je echt hulp wilt tijdens het kopen van kleding kan je deze zaak beter skippen.
Op 21-05-2021 was onze grote dag, door de drukte was ik vergeten dat mijn broek nog bij Being there in de winkel hing om te vermaken. Die morgen kwam ik daar rond 8:15u achter! Help!, Ik belde de winkel om half 9. Guus pakte de telefoon op. Hij gaf direct aan dat hij de pantalon kwam brengen. 10 minuten later stond hij voor de deur. Hij bood aan even te helpen met het aankleden #personal dresser ! Wow dit was super, even strijken, stroppen etc. Hij hoefde dit niet te doen!! Wow wat een topper, wat een top zaak. Ik kom daar al sinds de oprichting en ja, "they still BEING THERE!" Ze leveren kwaliteit en een topservice! Super Super Super. Bedankt Guus, namens Nico & Daniëlle
Heerlijk om een vakman aan het werk te zien. Dankzij uitstekend advies zit zoon nu strak in pak. Die is klaar voor zijn feestje.
Mooie winkel met de beste merken, het personeel maakt het helemaal geweldig. Je voelt je echt welkom, en super service
Fijne zaak, vriendelijke & deskundige hulp als je een pak komt uitkiezen. Ik ben kritisch op de pasvorm - heb geen confectie maat, dus moet altijd nog van alles aan gebeuren... Maar dat ging snel en in één keer helemaal perfect. Ik was ook verrast door de mogelijkheden met MioTinto schoenen!
Hele mooie collectie. Goede fit en lekkere stoffen om te dragen. Deskundigheid en betrokkenheid van de mensen in de winkel. Heel blij met de aangekochte kleding!
Super webshop! Zeer uitgebreid assortiment met Stone Island producten!! Fijn winkel met behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid