facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Behind Bars Cocktailbar

Info

Behind Bars is a little cocktailbar in the centre of Utrecht.
Here you can enjoy great modern and classic cocktails in a no-nonsense atmosphere.

Geschiedenis

What?
At Behind Bars Cocktailbar we make the drink you are looking for. You can choose a classic, modern or tiki cocktail from our varied menu or choose something together with our barstaff which may or may not be on the menu.
We take pride in every product we serve.

What to drink?
With a wide range of cocktails on the menu and the available cocktails outside of the menu we specialise in Japanese whisky, rum and American whiskey and bourbon.
Don't be afraid, we also serve a good beer, wine and have a wide variaty of soda's with and without alcohol.

Who?
We have an open door policy, everyone is welcome!
Unless you act in a way that we don't agree with or had too much too drink, we will serve you and be nice.
Mind to yourself and don't bother anyone.
And please, please.. keep your hands off of our bargear and beautifull stuff on the bar.

What else?
We are available for workshops, training, on-site catering and consultancy.
For more information, send an e-mail to [email protected]

Adres: Hamburgerstraat 14 , Utrecht 3512 NR, NL
Telefoonnummer: 06 38076250
moc.rabliatkcocsrabdniheb@ofni
Stad: Utrecht
Route: Hamburgerstraat 14
Postcode: 3512 NR


Openingstijden

Woensdag: 17:00-01:00
Donderdag: 17:00-02:00
Vrijdag: 17:00-03:00
Zaterdag: 17:00-03:00
Zondag: 17:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: goedkope cocktails utrecht, cocktailbar amsterdam, cocktails drinken utrecht, behind bars documentary, cocktails utrecht centrum, cocktail bar, nieuwe cocktailbar utrecht, cocktail workshop utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Velsen Van Velsen 349 meter Na onze verkennende wandeling door een stukje van de binnenstad van Utrecht, zijn we ...
Havana Utrecht Havana Utrecht 363 meter Club and Restaurant in Utrecht
TGI Fridays TGI Fridays 839 meter Gister ben ik met een groepje meiden hier wezen lunchen! Wat een mooie ruimte, mooi u...
Recensies
Vreselijk slechte service. Wij waren met zijn vieren. In de bar waren nog twee andere mensen. Cocktails waren wel lekker, maar het was erg koud in de zaak. De barman zat ongeïnteresseerd aan de bar op zijn laptop te werken. Hij had voor zichzelf een extra losse verwarming aan staan. We wachtten een half uur om nog iets te kunnen bestellen. Toen we eindelijk zijn aandacht hadden bleef hij evengoed doodleuk nog 5 minuten zitten. Dus hebben we de rekening gevraagd ipv nog een cocktail. Nooit meer.
Echt goede en originele cocktails! Leuke tent en ze doen echt moeite om een memorabel drankje te maken.
Kleine, wat afgelegen cocktailbar met een gevarieerd publiek. Het personeel is attent, heeft humor en helpt je graag met het vinden van een goede cocktail. De sfeer is intiem en huiselijk. Al met al prima avond hier gehad.
De beste cocktails van Utrecht! Hele aangename huiskamersfeer. Meerdere keren hier geweest en altijd met een goed gevoel vertrokken. Het is een beetje afgelegen en aan de prijzige kant, maar dit is het zeker waard!
Door de kleine maar ook wel knusse ruimte waan je je in een soort huiskamer. De cocktails smaken prima en er is voldoende ruimte. Het personeel is vriendelijk en kundig.
Heerlijke tent, afzakkertje halen. Kost wat, maar dan krijg je ook wat!
Wat een toptent. De eigenaar maakt heerlijke cocktails en er komt leuk publiek!
Twee keer geweest en beide keren een fijne avond gehad. Ruime cocktail kaart en je kan ook buiten het menu bestellen. Personeel is vriendelijk en niet opdringend
Met alle respect voor andere cocktailbars in Utrecht. Ze kunnen niet op tegen de gastvrijheid en het vakmanschap achter de cocktails van Behind Bars. Als je je gezelschap wil verrassen moet je ze hier mee naartoe nemen.
Hoi Behind Bars, Ik was ongeveer 3 weken geleden in de bar. Mijn vriendin en ik kwamen binnen en aangezien het leeg en vrij donker was vroegen we voor de zekerheid of de bar open was. Hierop reageerde de jonge dame: anders staat de deur toch niet open? Vervolgens vroeg ik naar een cocktail die lang op jullie kaart heeft gestaan. Ik geloof dat deze als Reina op de kaart stond. Ik kreeg als antwoord te horen dat hij toch niet meer op de kaart staat, waarmee werd geïmpliceerd dat hij dus niet meer te maken is. Prima, maar een andere manier van aangeven dat deze niet meer gemaakt kan worden had ik gewaardeerd. Vervolgens stond ik op om op het bord te kijken naar de cocktails buiten de kaart om, er werd mij toen streng verteld dat ik niet mag lopen in de bar vanwege de Corona maatregelen. Dit had ik kunnen weten want de regels staan op de deur, maar had deze regel niet gezien. Wederom had een andere manier van het wijzen op de regels mijn voorkeur. Al met al was elk contact erg onaardig en dat is jammer want zoals ik al eerder aangaf, de cocktails zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Groet, Mostert Inmiddels een paar keer geweest en de cocktails zijn van goede kwaliteit. Helaas werkt er een jonge dame die eigenhandig de sfeer de nek kan omdraaien. Klantvriendelijkheid staat bij haar niet op 1, zoveel is duidelijk. Dat is erg jammer want het verziekt de sfeer zoveel dat ik niet langer kan genieten van een heerlijk drankje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid