facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Befra Music Muziek Producties

Befra Music Muziek Producties

Info

Muziekproducties van A tot Z



"Muziekgieterij is het poppodium van Maastricht en omstreken, gevestigd in de oude Timmerfabriek midden in het Sphinxkwartier. Vanuit deze industriële locatie zorgen we voor een programma dat zowel grote als opkomende acts ruimte biedt en waar ook het nachtleven ruim aan bod komt."
Adres: Felixbockenstraat 19, 6213HN Maastricht
Telefoonnummer: +31638720441
Stad: Maastricht
Route: Felixbockenstraat 19
Postcode: 6213HN



op zoek naar gerelateerd: Muziek Maastricht, Muziekgieterij Maastricht capaciteit, Open podium Maastricht, Atmoz Maastricht 2023, Zaalhuur Maastricht, Workshops Maastricht, Soulparty Maastricht 2023, Muziekgieterij workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RG Music Production RG Music Production 920 meter Music Production Studios in the South of The Netherlands.
Hasty Boy Hasty Boy 3 km No need to be famous to make you dance !
M6 - MVB Maastricht M6 - MVB Maastricht 3 km Malbergsing 6 (M6) is het clubgebouw van Show- and Marchingband MVB Maastricht. Naast...
Sound Academy Maastricht Sound Academy Maastricht 5 km Gemotiveerde leraren, leuke groep mensen. Veel mogelijkheden.
Vocal Coaching Vocal Coaching 5 km Professional vocal coaching in Dutch, German and English. For children starting 7 yea...
Redwood Studio Redwood Studio 5 km Ik had een korte tijd gitaarles van Jaime, en het beviel me erg goed! Leuke studio, m...
Studio LC Studio LC 5 km Ik ken Kirsten sinds 2013. Haar creativiteit en enthousiasme voor muziek en zang bli...
Dutch Barista Dutch Barista 15 km Via een koffie die ik cadeau kreeg in aanraking gekomen met Dutch Barista. Heb versch...
Recensies
Een hele leuke gezellige concertzaal. Niet te groot maar gelegen in een mooi historisch pand in een leuke buurt. Ook makkelijk met Sfinx parking in de buurt. Hier genoten van Intergalactic Lovers maar ook gecharmeerd door ISE die het voorprogramma invulde met heerlijke pop rock !
Heerlijke plek waar je en geweldig van optredens kunt genieten en van lekkere biertjes en eten. Een echte toevoeging voor de stad Maastricht en regio.
Super relaxte plek in een oud fabriebsgebouw. Bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen. Genoeg kluisjes om je jas in op te bergen. Het enige wat mij tegen staat, is pin only.
Mooie locatie, goed programma door het hele jaar. Momenteel zijn alleen de kranen op toiletten een min puntje sensors werken niet.
Eigenlijk niet zo'n fijne zaal. Bij binnenkomst had ik drie lagen aan, maar toen het concert 30 minuten bezig was had ik aan 1 laag nog eigenlijk te veel. Wordt niet goed gelucht. Ook de rokerszone mag worden verplaatst, bij binnenkomst of vertrek moet je je nog door een hele groep rokers heen wurmen. Erg vies. Tot slot mogen er wat minder kaartjes worden verkocht, bij een uitverkochte show is het wel érg druk in de zaal. Even een luchtje geschept tussendoor en dan sta je daarna in de deuropening of zit je zo'n beetje op de bar achterin de zaal. Nul loopruimte meer over.
Schitterende muziektempel, als je benen het doen tenminste. Na een helse afdalingen over de inmiddels beruchte kinderköpkes kom je doodleuk voor een trap zonder lift. Geen bord. Geen info. Niemand die je iets verteld. U had even moeten aangeven dat u met rolstoel kwam. Dat doe je anno 2022 niet beste muziekgieterij. Dat doe je ook niet als je naar het zwembad of de supermarkt gaat. Ga je diep schamen en doe hier iets aan. Snelste tip: regel een aparte bel met infobord bij de oude hoofdingang.
Fijne concertzaal, goede sfeer en niet te massaal. Podium goed te zien en zuiver geluid. Lady Blackbird kwam goed tot haar recht. Voorportaal met horeca beetje gek verlicht maar wel gezellig. Prijzen zijn oké.
Topzaal! Er mogen nog meer bands komen want meestal is het uitverkocht. Het geluid, de bars en de sfeer zijn altijd goed hier.
Eerste kennismaking met deze locatie bij een optreden van "de Mens". Wat een toffe zalen, programma, vibe en publiek. Ben alvast fan en kom hier terug!
Top locatie voor alle lokale en internationale act's die hun muziek en andere kleinkunsten willen presenteren...mooie sfeer in dit oude industriële pand!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid