facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Before Sale

Before Sale

Info

Uw doelgroep bereiken?
Before Sales werkt voor ondernemers. De juiste marketing mix is de sleutel tot succes.
U kunt bij ons terecht voor:
-websites
-webshops
-online marketing
-mailings
-offline marketing
Bel of mail ons voor een afspraak.



"Before Sales is gespecialiseerd in online groei. Dit bereiken wij door het bouwen van websites en webshops die voldoen aan de wensen en doelen van onze klant, èn hun klanten.Wij bieden ook:- Webhosting- Pagina- / websitescan- Maatwerk applicaties- Kennis op heel veel gebieden die nodig zijn voor online groei!"
Adres: Boschstraat 90, 5301 AR Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418519995
Stad: Zaltbommel
Route: Boschstraat 90
Postcode: 5301 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Webbouwerz Webbouwerz 109 meter De mannen van Toon Online hebben ons fantastisch geholpen met het verfrissen en updat...
Kaasjager.nl Kaasjager.nl 252 meter Kaasjager Makers van Communicatie bedenkt, produceert en distribueert zowel on- als o...
Web Motivators Web Motivators 967 meter De Web Motivators zijn masterminds met veel ervaring en een grote passie voor het ont...
Lisette van de Pavoordt Fotografie Lisette van de Pavoordt Fotografie 1 km Geweldige fotografe met oog voor schoonheid. Ook heel fijn om mee te werken.
SQUARE Concepts SQUARE Concepts 2 km Pioneers in webdevelopment. Wij gaan verder waar de meeste stoppen.
Bommelerwaard Works Bommelerwaard Works 4 km Bommelerwaard.works staat voor een regionale,open en transparante arbeidsmarkt waar i...
Recensies
Als ondernemersvereniging De Zandmeren met een klein bestuur hebben wij onze mediacommunicatie ondergebracht bij Before Sales. Job, Anouk en Team hebben een mooie goed passende website gebouwd en mediamarketing plannen per periode voorgesteld en uitgevoerd voor de promotie van ons prachtig recreatiegebied de Zandmeren. Een enthousiast team, korte en heldere communicatielijnen, vlot reagerend en met inzichtelijke kosten. In trefwoorden: positief kritisch, creatief en betrokken. Een plezierige en vruchtbare samenwerking en een aanrader als business partner. Veel succes en plezier toegewenst in jullie nieuwe werkomgeving.
Sinds 2 jaar een samenwerking met before sales, Zeer tevreden over de nieuwe webshop. Contact met Job altijd mega snel via app/mail!
Before Sales is een kleine maar professionele club die snel kan schakelen en echt met je meedenkt. Zowel technisch al grafisch hebben ze de juiste mensen. Ze hebben al diverse maatwerk projecten naar tevredenheid opgeleverd.
Ontzettend fijn bedrijf, altijd snel respons en ze leveren goede kwaliteit. Ze hebben gezorgd voor een goed werkende koppeling tussen shopify en onze backoffice waar we iedere dag gebruik van maken. Daarnaast zijn ze ook in staat om te werken met verouderde systemen wat voor ons een pré is.
Ik heb voor een aantal organisaties een website laten bouwen door Before Sales. Het contact loopt altijd erg soepel. Ze ontwikkelen binnen budget. Even een vraagje of een kleine aanpassing resulteert niet gelijk in een dikke rekening. Erg prettig om mee te werken.
Ik kan Before Sales 100% aanraden. Bij het organiseren van festivals horen pieken op de website als de kaartverkoop start. Job zorgt er altijd voor dat deze pieken geen probleem zijn en wij bereikbaar zijn op die belangrijke momenten.
We hebben al langere tijd ervaring met Job en zijn team. We krijgen altijd snel en kundig antwoord Ze zijn zeer flexibel. Nu is de site helemaal omgezet naar een ander platform. Bizar hoe snel dit gedaan is en hoe weinig wij daarvan hebben gemerkt. Zeker een aanbeveling waard!
Before Sales heeft mij op een praktische manier geholpen bij de aanpassing van mijn bedrijfslogo. Het heldere advies over de vormgeving, de kleuren en de toepasbaarheid in de praktijk hebben mijn logo compleet gemaakt. Ik ben tevreden met het eindresultaat! Dank Job en Michelle!
Bijzonder positieve ervaringen met dit bedrijf. Vakkundig, correct en prettig om mee samen te werken.
Goede snelle service en een praktische oplossing door middel van een online platform. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid