facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beest Boulders

Beest Boulders

Info

Beest Boulders Den Haag is de nieuwste boulderhal in de Klimmuur familie. Gevestigd naast treinstation Hollandsspoor in The Globe



"With around 220 boulders Beest Boulders has the largest variety of boulders in the region! Conveniently located next to Hollandsspoor station, getting here is as easy as it gets! Join us for a beer or meal from our bar or shop till you drop in our comprehensive climbing shop! Would you rather climb to greater hights? Then hop into Klimmuur Hollandsspoor which is right next door!Beest Boulders is part of a larger series of climbing gyms including: Het Lab Amsterdam, Beest Boulders Amsterdam, Beest Boulders Rotterdam, Beest Boulders Antwerpen, De Fabriek Hoofddorp, De Fabriek Haarlem, Klimmuur Hollandsspoor, Klimmuur Den Haag, Klimmuur Rotterdam & Klimmuur Centraal Amsterdam. You can climb in all under the same subscription!"
Adres: waldorpstraat, 15F Den Haag
Telefoonnummer: 0707852503
Stad: The Hague
Route: waldorpstraat
Postcode: 15F


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 23:00
Dinsdag: 13:00 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 13:00 - 23:00
Vrijdag: 13:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00

Recensies
Wij kwamen met onze zoon en dochter voor introductie les. Goede begeleiding, duidelijke informatie, nemen echt de tijd voor je. Na de introductie mag net zo lang klimmen als je wilt. Omdat wij rond de middag waren hebben we ook geluncht. Ze maken heerlijke tosti’s. Het aanbod hangt af van wat ze hebben dus het is een verassing wat je krijgt maar het wordt met liefde gemaakt . Wij komen, als we in de buurt zijn, zeker nog een terug.
Ik ken geen andere klimhal waar ik verplicht voor vijf euro een pas moet kopen. Jammer. Ik wil de hal graag uitproberen, maar hoef niet direct een pas.
Leuke plek om actief bezig te zijn. Aardig personeel,mooie klimwanden voor beginners en voor gevorderden.
Ik klim hier al meer dan een jaar, altijd een goede ervaring. Wel jammer dat het vaak vies is, de mat, de kleedkamers, alles eigenlijk wel.
3 sterren, want ze zijn niet elke doordeweeksedag vanaf 07:00 geopend. In tegenstelling tot Rotterdam. Als het daar kan kan het ook in Den Haag toch? Wel de beste Boulder Hal voor mijn Boulderbehoeften van Den Haag. Wegens de erg ruime zaal. En 2 dagen 07:00 geopend. Vandaar de 3 sterren. Jammer dat in Juli en Augustus de openingstijden veranderen en het pas vanaf een uur of 1300 open gaat. Hierdoor moet ik helaas iets anders vinden.
De routes waren prima het personeel ook aardig, maar ik vond de kosten veel te hoog. Spontaan gaan klimmen kost al snel €22. Het is raar dat ik een pas moest kopen voor €5 onder het mom van registratie en als ik die niet wil wordt de prijs van mijn toegang gewoon €5 meer. Dan nog €4 voor kapotte schoenen €2,5 voor een chalkbag. Beetje raar en duur als he het mij vraagt
Grote hal, gezellige evenementen en goede horeca. Gradering is vrij makkelijk vergeleken met andere hallen. Prima klimmetjes, maar voor echt mooie boulders moet je hier niet zijn.
Heerlijke sfeer en altijd wat nieuws te klimmen. Soms loop je vast, maar zijn er altijd wel mensen waar je van kan leren. Heb hier mijn abonnement lopen en wil daar absoluut niet meer van af:
Vriendelijke en behulpzame mensen werken er. De sfeer is goed en de gemeenschap ik behulpzaam. Er zijn genoeg banen om op te klimmen zelf als het wat drukker aan het worden is. Je kan hier als beginner makkelijk terecht door middel van een beginners pakket te kopen. Dit bevat klimschoenen en andere boulder attributen inclusief 3 gratis entrees. De ligging is ideaal om met het OV te komen wat het makkelijk maakt voor studenten. Deze boulderhal is zeker een aanrader!
Boulderen is leuk en bij Beest hebben ze constant nieuwe routes, nieuwe wedstrijden via Toplogger en nieuwe gimmicks. Zo houden ze de sport voor iedereen interessant en leuk! Daarnaast helpen de mensen achter de bar je altijd graag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid