facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeerLodge

Info

Welkom bij Beer Lodge. Leuk dat je er bent! Deze pagina is voor onze speciaalbierfans, dus post hier al je filmpjes, foto's en vragen over speciaalbier.

Geschiedenis

Beer Lodge is het platform voor het Nederlandse speciaalbier en haar liefhebbers en fans! Beer Lodge is de overkoepelende naam voor diverse websites in diverse landen. Voor Nederland is dat www.speciaalbier.nu.

Om samen te kunnen genieten van speciaalbier op Facebook, is het belangrijk, om een paar huisregels te hebben en te respecteren.

Om jouw privacy te beschermen, halen we een post weg als die persoonlijke data toont zoals: adresgegevens en telefoonnummers. Voor deze info kun je ons het beste mailen op: [email protected].

Wij vinden het heel leuk om alle speciaalbierfans hier te ontmoeten. Net als in het café of thuis, verwachten wij dat iedereen zich netjes gedraagt en dat men respectvol met elkaar om gaat.

De berichten die Beer Lodge plaatst, voldoen aan de regels van de Stichting voor Verantwoord Alcoholgebruik (www.stiva.nl). De content die onze fans posten, dient daar ook aan te voldoen. Zorg daarom dat je berichten:

- In lijn zijn met geldige wet- en regelgeving.
- Geen alcoholmisbruik tonen of stimuleren.
- Eventueel voorzien zijn van foto’s of video’s, waarop uitsluitend mensen te zien zijn van 18 jaar en ouder, geen zwangere vrouwen, geen sporters en/of verkeersdeelnemers tonen.

Als er toch content wordt gepost die deze elementen tonen, zullen wij deze verwijderen.

Advertenties van welke aard ook, zij het (niet-) commerciële of persoonlijke, zijn niet welkom. Ze zullen worden verwijderd.

Zo houden we het gezellig, en daar gaat het natuurlijk om!

Adres:
Telefoonnummer: 06 575 29 585
Stad: Hoofddorp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadsterrashoofddorp Stadsterrashoofddorp 485 meter Deze zomer in Hoofddorp Centrum op het Raadhuisplein; Stadsterras Hoofddorp! Een gez...
Polaris Hoofddorp Polaris Hoofddorp 2 km Starting Thursday April 19th - Daily fresh lunch menu, excellent coffee and a warm & ...
La Floria - Paviljoen Haarlemmermeerse Bos La Floria - Paviljoen Haarlemmermeerse Bos 3 km Ze zouden vaker open mogen zijn voor een afhaal koffie of erwtensoep na de wandeling.
First Place First Place 4 km Na het zwemmen wil dochtertje altijd een ijsje, zo ook vandaag. Staan voor de ijsjes....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid