facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BEER

BEER

Info

Met BEER heb je altijd grip op al je facilitaire en technische diensten



"Bezoek de Wispe Brouwerij en ons Grand Café in de Sint-Laurentiuskerk in de oude binnenstad van Weesp. Kom langs voor een rondleiding en geniet in ons café-restaurant van onze bieren, een lunch of diner met zicht op de koperen brouwketels. Met een kast vol gezellige bordspellen en een kinderhoek vermaken ook de kinderen zich. We hebben een groot zonnig terras met zicht op het levendige water, de sluis en voorbij varende bootjes. Een prachtige plek om te ontmoeten, je ogen uit te kijken en te genieten."
Adres: M. Dotingalaan 1, Weesp
Telefoonnummer: 088-2142200
Stad: Weesp
Route: M. Dotingalaan 1


Recensies
Wist je dat hier een van de oudste Jenever recepten ter wereld wordt gestookt? De brouwerij representeert een zeer rijke geschiedenis over de kerk en het stoken van Jenever. De medewerkers kunnen je hier het een en ander over vertellen! Ik had een borrelplankje en een flink aantal biertjes van de Wispe Brouwerij. Het plankje was matig, want de kwaliteit vindt je in de supermarkt. De biertjes zijn zeer belovend en toegankelijk voor een breed publiek. Ga hierheen voor de geschiedenis achter de kerk en Jenever, en neem nog een biertje na. Verwacht niet teveel van de borrelplank.
Het Restaurant van de Wispe Brouwerij is het bezoeken waard. De sfeer maar ook het bier en vooral het eten is gewoon heerlijk en fijn. Men houd rekening met iedereen en de bediening is een verademing ten opzichte van vele restaurants. Men geeft je het gevoel dat je thuis komt. De fish and Chips is voor mij de juiste combi die bijna niemand meer op de kaart heeft.
Heel jammer: tweemaal de Caesar salade besteld, echter geen ansjovis, tomaat en parmezaan, terwijl dit wel op de menukaart staat vermeld! De opmerking: O de kok is dat vergeten is wel heel erg makkelijk en hiervoor ook geen compensatie of zoEten: 2/5
Een van de lekkerste pils! Top! Maar wat ik niet snap, hoe ze zulke slechte burgers hebben. Het kan echt niet in deze tijd, met zoveel goede burger plekken, om dit soort burgers te serveren op zo een mooie locatie/plek.Eten: 1/5
Leuke plek om even een biertje te doen, maar voor een diner zou de bediening nog even verder moeten studeren. Het was niet druk, maar het duurde best lang voordat de bestelling werd opgenomen. Vervolgens duurde het nog langer voordat de tafel werd afgehaald. Zelfs na bestellen van het dessert werden de lege borden niet weggehaald. Eten smaakte op zich wel goed.
Voorafgaand aan ons bezoek over deze brouwerij in een kerkgebouw gelezen. Best veelbelovend. Prijzen zijn niet mals, deze tijd. Dat geldt natuurlijk voor vrijwel alle horeca. Toch hadden wij hier een hogere verwachting van. Een Wispe Porter besteld en een Chardonnay. Die laatste smaakte prima. Helaas: de Porter kwam nogal vlak over. Ondanks of misschien dankzij de Van Houten cacao. Een tweede zou ik zeker niet bestellen. De entourage komt indrukwekkend over, maar 'heeft het net niet'. Dat geldt wat ons betreft helaas ook voor het personeel. Teveel details van een bestelling vergeten. Wij hopen in ieder geval op een betere ervaring de volgende keer, want dat verdienen ze wel...
Wat een prachtige plek voor een brouwerij! Zo veel verschillende heerlijke biertjes en ontzettend lekker eten. Gewoon even borrelen met een biertje en een borrelplank of een overheerlijk drie gangen diner, het kan hier allemaal. Op het zonnige terras of binnen in het prachtige interieur van deze voormalige kerk. Gastvrij personeel en zeker niet te duur. Een aanrader voor de échte bier liefhebber.
Prachtige moderne brouwerij met zeer goed Hollands bier. Vooral de Wispe tripel viel erg in de smaak. Ik kwam er terecht tijdens de bocktoberfeefsten en het was er een uitgelaten maar toch gezellige sfeer. Nadien kwam ik ook nog eten, de Caesar salad was heel lekker maar precies met wel nog wat zand tussen de salade.
Eerste indruk leuke plek en gezellig, de zaak zat lekker vol op vrijdagavond! Helaas minder blij vertrokken. Service was onder de maat, 2x burger teruggestuurd omdat deze niet zoals gevraagd doorbakken was ivm zwangerschap. Er werd een fikse korting beloofd aangezien wij daar ook nog eens 30 min op moest wachten. Rest van de tafel inmiddels uitgegeten. Op een bon van bijna €100,- kregen we €1,45 korting.. wauw echt fikse korting. Kortom leuk voor een biertje maar eten raad ik af!
Vanmiddag waren we weer in Weesp. Tussen horeca bedrijven met scheef hangende luifels, een kroeg die het nodig vindt om de gevel te betimmeren met planken, oude skies en dito schaatsen, een dichte dagzaak c.q. eetcafé, bevindt zich deze lokale bierbrouwer. We moesten even op een afspraak wachten, dus naar binnen. Sfeervolle zaak, redelijk veel publiek, Eigenlijk wel een unieke plek deze bierbrouwerij in Weesp. Bestellen kan met scancode en dat is prettig, maar voordat we allea ingetoest hadden, stond al iemand aan onze tafel voor de bestelling. Reuze vriendelijk allemaal. Plantjes en muziek hoeft van ons niet, maar prettige zaak, waar we snel eens een biertje gaan drinken. Leuk terras met mooie bierbanken, maar daar moet het even wat mooier weer voor worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid