facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beer and Burgers Factory

Adres: Nieuwburen 16, 8531EH Lemmer
Telefoonnummer: 0653663320
Stad: Lemmer
Route: Nieuwburen 16
Postcode: 8531EH



op zoek naar gerelateerd: beer & burgers factory lemmer, restaurant lemmer, beer burgers lemmer, eethuis lemmer, beer en burgers leeuwarden
Recensies
Wij komen regelmatig eten bij Beer & Burgers Factory. Je kunt hier je eigen hamburger samenstellen, maar ook 'gewoon' van de kaart bestellen. Naast hamburgers hebben ze hier bijvoorbeeld ook heerlijke spareribs, chicken wings, steak, ribeye en meer! Er hangt een leuke gezellige sfeer en de medewerkers zijn erg vrolijk en vriendelijk. Voor kinderen hebben ze een mooie apparte speelruimte en volwassenen kunnen er ook een potje pool biljarten. Echt een aanrader als je even lekker en gezellig wilt zitten en eten!
Vandaag heerlijk gegeten, met het hele gezin. Zelf samengestelde burgers. grote burgers van 180 gram evt te verdubbelen of trippelen, goede patat. Geweldige gastvrouw die ook omkijkt naar de kinderen. Kregen een leuk tasje om te kleuren, bij het toetje een helium ballon en een kadootje bij het weggaan. Ze hebben overigens een geweldige speelzaal waardoor je als ouders heerlijk kunt eten als de kids al klaar zijn of tussendoor even niet stil kunnen zitten. Het was er vanavond gezellig druk. Aanvulling, voor de 2e maal hier gegeten. Iets drukker dan vorige keer, het personeel wederom helemaal top! De jongedame serveerster kwam speciaal naar onze kids om een knutselwerkje te maken. Het eten wederom helemaal top.
Met groepje vrienden gaan eten. Service was vriendelijk en snel. Ambiance is ook wat je verwacht van een Amerikaanse burger restaurant. Voorgerecht shared diner was smaakte goed. Burgers als hoofdgerecht alleen vonden de meeste van ons deze tegenvallen omdat er veel te veel saus op zat en je de burger niet kon proeven. Prijs was goedEten: 2/5
Ben een paar keer geweest bij Beer & Burgers Factory elke keer was het eten boven verwachting goed. En bij afrekenen valt het mij elke keer mee. Wat betreft de kosten. Ook zeer kind vriendelijk.
Vanavond voor de tweede keer gegeten hier. Was weer super en zeker aan te raden. Zeer vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Lekkere sfeer en prima burgertjes. De service was een beetje slordig en het bestek niet geheel schoon. Met andere woorden: met iets meer aandacht voor detail zou het een 5 score opleveren
Ik mocht hier een gezellige verjaardag meemaken. Wat een leuk tentje zeg ik was zeer aangenaam verrast. Er hangt een gezellige sfeer en wat een vriendelijke bediening. Kortom zeker een aanrader. Oh ja de burgers zijn ook heerlijk!!
Echt super!!! Heerlijk eten en super animatie voor de kinderen. Prachtige speelhoek en een medewerker komt samen knutselen. Top waar je als ouders heerlijk kunt eten samen met je kinderen en ze tevens vermaakt worden en zichzelf kunnen vermaken.
Heerlijk gegeten en gedronken. Heel vriendelijk personeel en een mooie locatie. Lekker Amerikaans! Als het aan mij ligt ben ik hier vaker te vinden!
Een toevallige ontmoeting met dit restaurant maar een goeie ervaring. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beer and Burgers Factory met het openbaar vervoer


Lemmer, Pampusstraat 190 meter
42
47
Lemmer, Pampusstraat 210 meter
42
47
Lemmer, Houtmolen 380 meter
77
Lemmer, Houtmolen 380 meter
48
548
Lemmer, Houtmolen 390 meter
48
548
77

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid