facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beelen Rotterdam

Beelen Rotterdam

Info

Recycling is de core business van Beelen Rotterdam. Het afval hier kent maar liefst een recyclepercentage van 99,45%. Dit is uniek in Nederland!

Geschiedenis

De recycling van Beelen Rottedam is uniek omdat we hier de meest geavanceerde sorteerlijn van Nederland hebben staan. Deze machine verwerkt elke dag 500 ton afval.
Om de machine dus optimaal te laten draaien moet er ook genoeg afval aangeleverd worden.
Het afval verzamelen we op twee manieren: we halen met vrachtauto’s zelf het afval op of het wordt door onze klanten op de vesteging gebracht.

Vooraf heeft de klant aangegeven welk afval hij wil laten ophalen. De bijbehorende begeleidingsbrief is hierop afgestemd. Bij het ophalen en zodra de auto op de weegbrug staat, wordt de inhoud gecontroleerd. Komt het type afval overeen, dan wordt dit conform onze omgevingsvergunning geaccepteerd. Zijn er afwijkingen, dan controleren wij of het alsnog kan worden ingenomen.

Na acceptatie wordt het afval in gescheiden vakken opgebulkt. Sorteerbaar afval gaat direct onze sorteerhal in. Met een kraan worden grote delen voorgesorteerd, zoals grote stukken hout, matrassen, rollen tapijt, stukken staal en blokken beton. Het overige afval gaat de sorteerlijn in. We scheiden het afval in verschillende gewichtsgroepen en afmetingen. Grote trommels zorgen hiervoor. Daarna vindt verdere sortering plaats door magneetbanden, windshifting en optisch scheiden. De magneetbanden zorgen ervoor dat metaal uit het afval wordt gescheiden. Met windshifting wordt licht materiaal zoals papier, plastic en isolatie ‘weggeblazen’. De optische scheider detecteert hout en ‘schiet’ dit met perslucht tussen het afval uit. Wat nu nog overblijft, wordt handmatig uitgezocht. Medewerkers staan aan weerszijden van de band om ook de laatste fractie te scheiden

Aan het eind van het sorteerproces zijn er alleen nog maar monostromen. Deze zijn gescheiden in bulkvakken opgeslagen. De meeste monostromen kunnen nu per schip worden afgevoerd naar de eindverwerkers. Hier wordt bijvoorbeeld van hout spaanplaat gemaakt en van plastic nieuwe kunststofproducten

Het moderne, geavanceerde hightech materieel en slimme locatiekeuze zorgt er voor dat we op het hoogste niveau 5 van de CO2 prestatieladder staan en op niveau 4 van de MVO prestatieladder! Natuurlijk zijn we daarnaast volledig gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 14001.

Adres: maassluisedijk 103, 3133 KA Vlaardingen
Telefoonnummer: +31882600112
Stad: Vlaardingen
Route: maassluisedijk 103
Postcode: 3133 KA


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00
Dinsdag: 06:00 - 18:00
Woensdag: 06:00 - 18:00
Donderdag: 06:00 - 18:00
Vrijdag: 06:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijkshoorn Euromovers Dijkshoorn Euromovers 504 meter Top bedrijf met specialisten in dienst
Euromovers Nederland Euromovers Nederland 504 meter Super bedrijf...vriendelijke mensen...mee denkend...
Zwanenburg Transporten Zwanenburg Transporten 582 meter Nostalgische foto's van Zwanenburg Transporten uit Vlaardingen
Hooymeijer Hooymeijer 647 meter Vertaald door Google Efficiënt doorsturen Origineel Sprawna spedycja
R. Timmerman Transport R. Timmerman Transport 2 km Geconditioneerd Transport tussen Nederland en Scandinavie
Recensies
Mooi bedrijf, klaar voor de toekomst.
Vreselijk lomp! Met schade als gevolg …
Goedkoop is duurkoop, dat is het credo voor Beelen. Legen van de bak kan ergens tussen 07.00u en 16.00u plaats vinden, maar goed zo vroeg in de ochtend zijn veel bedrijven nog niet opgestart. Maar hier is het businessmodel dan ook op gericht, want door minder op te halen hebben ze minder kosten en meer winst. Gewoon niet doen.
Onmogelijk om contact te krijgen met Beelen. Er wordt niet gereageerd op mailing. Als je vervolgens belt en een keuzenummer kiest, hoor je dat het gekozen nummer niet in gebruik is. Als je vervolgens het via een andere keuzeoptie probeert, krijg je met een beetje geluk een medewerker aan de lijn, maar zodra je in de wacht wordt gezet verbreekt de verbinding. ONVOORSTELBAAR!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid