facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeeldigBeeld

BeeldigBeeld

Info

BeeldigBeeld - Wij leveren Food & Lifestyle beelden op verzoek inclusief recept of tekst, voor gebruik in magazines, websites, reclame, verpakkingen, etc

Geschiedenis

BeeldigBeeld (www.beeldigbeeld.nl) is de trotse, exclusieve Nederlandse vertegenwoordiger van de gespecialiseerde internationale collecties: StockFood / Photocuisine, living4media en seasons.agency.

StockFood is de food specialist (en 's werelds grootste mediabureau op het gebied van ‘eten en drinken’) onder de foto-agentschappen, met het grootste aanbod voor creatieve professionals in media, marketing, reclame en bij uitgeverijen. De collectie omvat een ongeëvenaard aanbod van rights managed en royalty-free foto’s, video's en Features van meer dan 1.000 internationaal bekende fotografen en filmproducenten.
Recept teksten zijn beschikbaar voor alle foto’s, video's en Features. Wij bieden deze collectie aan via www.stockfood.nl.

living4media is de premium beeld leverancier op het gebied van lifestyle, interieurs, deco, DIY, tuinen, etc. Wij bieden deze collectie aan via www.living4media.nl, waardoor Nederlandse media professionals toegang hebben tot het werk van de meest gerespecteerde interieur fotografen en agentschappen in de wereld. Naast losse beelden kunnen wij ook kant-en-klare Features leveren, compleet met redactionele tekst indien nodig. Direct klaar voor publicatie in print of online.

seasons.agency is de 'new kid in town'. Het is een exclusief portfolio van Europese fotografen met een sterke focus op beauty.
http://www.seasons.agency/en-nl/

Kortom: heb je Food en/of Lifestyle beeld nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee!

Last but not least: Like us and stay up to date!

Adres:
Telefoonnummer: 06 250 25 739
Stad: West-Knollendam


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BeeldigBeeld.

West-knollendam mediabedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. BeeldigBeeld adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BeeldigBeeld. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BeeldigBeeld delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topbrandwachten Topbrandwachten 579 meter Onze Brandwachten zijn rijks gediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industrieel brandw...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid