facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeldentuin de Zanderij

Beeldentuin de Zanderij

Info

Beeldentuin

Adres: Oude Meentweg 2, 1243 JD 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 035 6249722
Stad: 's-Graveland
Route: Oude Meentweg 2
Postcode: 1243 JD



op zoek naar gerelateerd: Theetuin 's-Graveland, B&B De Zanderij, Theetuin de zanderij, Theetuin Gooi, B&B 's-Graveland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gallery McSorley Gallery McSorley 2 km Mooie kunst galerie! Wanneer ik eenmaal de galerie in stap word ik omgeven door alles...
Recensies
Zeer leuk om door te wandelen en kopje koffie te drinken
Jammer dat de eigenaar zo klantonvriendelijk is. Vandaag de tuin bezocht. Het is 29 graden. Bij aankomst een slok water genomen uit eigen drinkfles en we werden direct weggestuurd omdat eigen meegenomen drinkwaar niet toegestaan is. Na een fietstocht met deze hitte lijkt het me heel normaal dat je even een slok water neemt. We fietsen door naar de moestuin van Jagtlust en daar werd ons meteen een glas water aangeboden vanwege de hitte. Wat een verschil in benadering. Vervolgens hier nog heerlijke verse Appelsap gekocht van eigen tuin. Mijn tip is dan ook fiets nog even door en ontmoet deze vriendelijke mensen.
Met een paar vrienden een kopje koffie met eigengemaakte rabarber taart gebruikt. Vriendelijke bediening. De beeldentuin bezocht .. mooi opgezet.. Aanrader.
Hoe mooi kan je het hebben, een prachtige , met zoveel liefde aangelegd en ontworpen particuliere Beeldentuin aan de rand van het bos in Hilversum. Een zeldzaam pareltje in de omgeving. En met een mispelboom die volop mispels was. Heel bijzonder.
Leuk om tijdens wandeling of fietstocht te gaan kijken. Mooie kunst die ook te koop is, en heerlijk rustig vooral achterin aan het water. Een drankje kan ook en als je echt niet meer weg wilt is er een b&b. Nie verder vertellen; maar er zitten ook ijsvogeltjes die zich goed laten zien.
Zo mooi en lekkere appeltaart. Met n griep vooraf gereserveerd. Goed te doen. Gezellig buiten gezeten. Met mooi weer.
Als je van kunst houdt en natuur dan moet je hier eens langsfietsen. Een heel mooi aangelegde tuin met bijenschans en vijvers, een terras en vooral ook veel beelden, modern en klassiek.
Tijdens wandeling op het terras een kop thee gedronken. Verrassende locatie, B&B met grote beeldentuin. Mooi gelegen tegen landgoederenzone van 's Graveland. Aantrekkelijke locatie om te verblijven.
Leuke tuin en aardige bediening, maar slappe filterkoffie, nog half bevroren fabrieksappeltaart en je kan niet pinnen.
Geweldige beeldentuin waar je heerlijk koffie met lekkere taart kan gebruiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid