facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeldenmarkt.nl

Beeldenmarkt.nl

Info

Welkom bij HO-Jeuken uit Someren.. Exclusieve tuindecoratie maar ook decoratie voor binnen. Afkomstig uit het Verre Oosten en enkele EU-landen.
Bekijk de collectie, deel je nieuws of laat foto's achter.
Bezoek ook de website: www.beeldenmarkt.nl

Geschiedenis

Wat in 2001 begon als een hobby is in 2008 uitgegroeid naar een fulltime onderneming in decoratie voor buiten en binnen. Decoratie die u elders, normaal gesproken, niet tegenkomt. HO-Jeuken, gerund door Martin en Willeke Jeuken uit Someren, ziet het als een uitdaging om telkens decoratie te zoeken die net dat beetje meer geeft dan de reguliere tuincentra en winkels u bieden. Binnen- en buitendecoratie ontworpen en gemaakt in het Verre Oosten maar ook in enkele EU-landen. We laten het zelf ontwerpen en produceren waarna we het importeren en rechtstreeks aan de consument aanbieden.





"Een onderscheidende collectie binnendecoratie en buitendecoratie waaronder exclusieve handgemaakte tuinbeelden. En wat te denken van glassculpturen, glasdruppels voor buiten, versteend hout, bronzen beelden, houtdecoratie in velerlei toepassingen, planten- en bloembakken en heel veel sokkels en zuilen waaronder meerpalen."
Adres: Brugstraat 18, 5712AZ Someren-Eind
Telefoonnummer: 0031 (0)493-494677
Stad: Someren-Eind
Route: Brugstraat 18
Postcode: 5712AZ



op zoek naar gerelateerd: Brugstraat 18 Someren, beeldenmarkt.com reviews, Beeldenmarkt dieren, beeldenmarkt.com adres, Moderne glassculpturen, Glassculptuur tuin, Brons buiten, Tuinbeelden kunstenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van de Laar Tweewielers Van de Laar Tweewielers 1 km Wederom een geweldige snelle service. Snel en deskundig weer opgelost. De e-bike loop...
Innbizzniss Innbizzniss 2 km InnBizzNiss is een professioneel en persoonlijk bedrijf en gespecialiseerd op het geb...
Recensies
Ik ging voor glaswerkkunst en kocht twee schalen voor op tafel. Veel mooie, creatieve stukken. Heel verrassende creaties, leuk om ideeën op te doen. En om later collectie nog aan te vullen.
Ik als kunstenaar haal hier regelmatig sokkels voor mijn kunstwerken. Een heel mooi assortiment, goed advies, en hele lekkere koffie.
Wij zijn onlangs in Someren op bezoek geweest in de showroom. Een prachtige showroom ingericht met ornamenten, beelden etc in diverse maten en materialen. voor binnen of buiten tegen betaalbare prijzen. Voor elk wat wils. Toen wij de parkeerplaats opreden hadden we al een ontzettend goed gevoel over de slagingskans. Wij waren opzoek naar een gedenkornament. Iets voor buiten in de tuin. We zijn erg prettig geholpen door Wendy. Ze nam alle tijd voor ons. Wendy heeft onze gedachte omgezet tot ideeen. Erg fijn! Geen overhaaste beslissingen. Het fijne van dit alles is dat ze alles op voorraad hebben. Je kunt de aankoop direct meenemen. Bent u op zoek naar iets speciaals, neem een kijkje in de showroom in Someren. Hier kunt u vrijblijvend rondkijken en inspiratie opdoen. En u wordt op een fijne vriendelijke manier geholpen door Wendy. De showroom is ook op zaterdag open.
Ruime keuze, vriendelijke begeleiding bij de aankoop. De prijzen zijn schappelijk.
Fijn geholpen bij De Beeldenmarkt. Onder het genot van een kopje koffie nog eens rustig rond kunnen kijken en het juiste produkt gevonden en gekocht. Ik ben er héél blij mee! Moeite waard om te gaan kijken ook mooie producten om kado te geven
Een echte aanrader,zoveel mooie dingen gezien en goed geholpen. Top service.
Mooie winkel met een prachtig assortiment aan kunst! Vriendelijk en behulpzaam personeel, een aanrader!
Zeer goede communicatie begon bij terug bellen na voicemail ingesproken te hebben. Grote collectie en geprijsd voor een ieders portemonnee
Mooie, brede collectie een beelden en glaswerk in mooie binnen- en buitenshowroom. Behulpzaam personeel. Website geeft goede indruk van wat er allemaal te zien is.
Wat een mooie winkel. Het was erg druk en werd direct gevraagd of we iets willen drinken en sub. even geduld te hebben. Zijn ontzettend fijn geholpen en met een auto vol fraaie bloempotten huiswaarts gegaan. Komen hier zeker terug. Het is echt de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid