facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeks Optiek

Beeks Optiek

Info

Beeks Optiek kenmerkt zich door deskundig en persoonlijk advies en voert een breed assortiment brillen, (nacht)lenzen en zonnebrillen voor dames, heren, kinderen.

Geschiedenis

Sinds eind 2010 is Beeks Optiek gevestigd in Dommelen, in winkelcentrum de Belleman.

Beeks Optiek kenmerkt zich door deskundig en persoonlijk advies en voert een breed assortiment brillen, lenzen en zonnebrillen voor dames, heren en kinderen.

Zien is meer dan kijken alleen

Beeks Optiek vindt dat het kijken door een bril of lenzen verschilt van het comfortabel en prettig zien. Beeks Optiek biedt daarom een totaalpakket aan van oogmeting, naar stand van de bril, naar vorm montuur, naar glasadvies naar comfortabel zien. Uw ‘kijkbehoefte’ wordt geïnventariseerd en u krijgt advies op maat.



"Beeks Optiek kenmerkt zich door deskundig en persoonlijk advies en voert een breed assortiment brillen, nachtlenzen en zonnebrillen voor dames, heren, kinderen. Sinds kort ook audicien voor al je vragen en adviezen over je gehoor."
Adres: Van Bruhezedal 18, 5551 EW Dommelen
Telefoonnummer: +31(0)40-2010320
Stad: Dommelen
Route: Van Bruhezedal 18
Postcode: 5551 EW



op zoek naar gerelateerd: Optometrist Valkenswaard, Beeks Contactlenzen
Recensies
Wat een top zaak! Zo waanzinnig blij met mijn mooie brillen. Ik ben Kees en zijn team mega dankbaar voor het fijne advies, de ruime keuze, de goede service en de vakkundigheid. Ik ga zeker voortaan naar ‘Beeks zien en horen’ en kan dat ook iedereen aanraden!
Super service en Kees weet altijd op mijn smaak de juiste bril te vinden! Voor het gehele gezin de place to go!
Al een kinderleven lang de beste service en vriendelijk personeel, fijn zonder afspraak, goed geholpen en gaan altijd met een fijn gevoel weer naar huis...
Geweldige speciaalzaak. Altijd correct. Afspraak is afspraak. Concurende prijzen. Vriendelijke en geduldige medewerkers
Vandaag Beeks weer bezocht en de ogen van mijn vrouw laten testen.ondertussen heb ik genoten van een heerlijk bakkie koffie.
Je wordt er perfect geholpen en heel goede service.
Mijn zoontje werd door consultatiebureau doorgestuurd. Op vrijdag werkt er een mevrouw die al meer dan 30 jaar ervaring heeft en heel goed is met kinderen. Erg prettig. Mijn zoontje moest diverse oogtesten doen en er werd een foto gemaakt van beide ogen. Kind was helemaal op zijn gemak. Erg professioneel, prettig bezoek!
IK WERD VANDAAG GEBELD DOOR BEEKS ZIEN OPTICIEN EN MIJN KLACHT IS HELEMAAL OP GELOST.
De eerste keer dat ik in mijn eentje een bril ben gaan kopen. Geholpen door Kees Beeks zelf. Ik heb hem gevraagd de juiste bril voor me uit te zoeken en dat is gelukt. Veel complimenten gekregen dus de juiste keuze gemaakt. Bedankt voor de goede zorgen! Dit weekend, ben ik terug geweest omdat mijn bril stuk was. Wederom super geholpen en perfecte service! Dank je Kees!
Wat een fijne winkel met een prettige sfeer. Na een korte uitleg over de manier van werken mocht ik mijn ogen laten testen. Vakkundig en eenvoudig werd dit gedaan. zo makkelijk ging het ook met het zoeken naar de bril die bij mij past. Ze kijken mee, durven een mening te geven, en hebben mij hiermee aan een mooie bril geholpen, en een mooie zonnebril op sterkte. Dank jullie wel, Beeks optiek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid