facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beek Auto Racing B.V.

Beek Auto Racing B.V.

Info

Beek Auto Racing B.V. - www.beekautoracing.nl - onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto's en de autosport. Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden.

Geschiedenis

Beek Auto Racing B.V. - www.beekautoracing.nl - motorsport engineering, is een bekende en vertrouwde naam in de Nederlandse race- en automotive wereld. Het Haagse bedrijf heeft roots die terugvoeren tot aan de bekende Dutch National Racing Teams van de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw.

In het midden van de jaren ’90 werd een hypermodern pand in het vooraanstaande industriegebied Forepark te Den Haag verworven. In de afgelopen tijd wist het fullservice bedrijf vele bekende namen naar diverse Nederlandse autosportkampioenschappen, nieuw én historisch, te leiden. En heeft het talloze tevreden, terugkerende klanten, binnen én buiten de racerij.

Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motoren, managementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto’s geen geheimen voor ons. Zelfs op het vlak van racemotorfietsen staat Beek Auto Racing tegenwoordig zijn mannetje.

De vriendelijke ontvangst en directe werkwijze van onze werknemers zorgen voor een karakteristieke gezellige en vooral aangename sfeer, waarin onze klanten vol met passie en een luisterend oor worden geholpen. Onder de bezielende leiding van Klaas van Vuure is Beek Auto Racing uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks een groot aantal enthousiaste klanten zijn of haar bolide laat servicen, repareren, upgraden of restaureren.

Beek Auto Racing heeft de afgelopen jaren naam en faam gerealiseerd op het gebied van diverse andere importeur- en (hoofd-)dealerschappen, van onder andere Tarox remsystemen, ITG filtersytemen, Allian lithium batterijen, Akrapovic titanium uitlaatsystemen, Bilstein onderstelen en on-board communicatiesystemen van Kenwood.

Voor meer informatie bezoek onze website www.beekautoracing.nl. Heeft u een vraag, stel hem dan gerust via onze contact- of Facebookpagina.

Onze taak

Wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden.

Producten

Beek Auto Racing heeft de afgelopen jaren naam en faam gerealiseerd op het gebied van diverse importeur- en (hoofd-)dealerschappen, van onder andere Tarox remsystemen, ITG filtersytemen, Allian lithium batterijen, Akrapovic titanium uitlaatsystemen, Bilstein onderstelen en on-board communicatiesystemen van Kenwood.

Vanuit onze bestaande contacten met importeurs en het dealerkanaal kunnen we alle merken en voornaamste technische autoproducten leveren. Belangrijke merken is ons uitgebreide assortiment zijn Catcams, Ferodo, AP Racing, Brembo, H&R, Supersprint, Milltek, Albi, Koni, Eibach, Emerald, Dastek en MyLaps.

Beek Auto Racing is importeur van:

www.alliant-accu.nl - Ultralichte Aliant Lithium accu's
www.tarox-remmen.nl - Sport remonderdelen en volledige remkits
ITG luchtfilters - Sport luchtfilters
Alta Performance - New BMW MINI onderdelen
M7tuning - New BMW MINI onderdelen
Cravenspeed - New BMW MINI onderdelen
Rennline - New BMW, MINI & Porsche onderdelen
Bastuck - Diverse BMW, MINI & Porsche onderdelen
K&P Engineering - Oliefilters

Bezoek ook onze website:

BMWe90tuning.nl www.bmwe90tuning.nl
MINI-speed.nl www.minispeed.nl
Proformance.nl www.proformance.nl



"Beek Auto Racing B.V. onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto's en de autosport. Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden.Het Beek Auto Racing team bestaat uit een enthousiaste groep flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Iedereen heeft een passie voor motoren of automobielen en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en de wederzijdse betrokkenheid tussen de klant, uw passie en onze technische kwaliteiten, komt iedereen tot zijn recht binnen Beek Auto Racing."
Adres: Weser 6, 2491DE Den Haag
Telefoonnummer: 0031-703206579
ln.gnicarotuakeeb@ofni
Stad: The Hague
Route: Weser 6
Postcode: 2491DE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: beek auto racing chiptuning ervaring, van beek bmw, beek auto racing ervaring, bmw tuning, beek auto racing porsche, kosten chiptuning beek autoracing, beek auto racing rollenbank, bmwspeed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peter Kommer Auto's B.V. Peter Kommer Auto's B.V. 563 meter Mijn nieuwe auto hier gekocht. Was een klein probleempje mee maar werd meteen opgelos...
MINI Den Haag MINI Den Haag 648 meter MINI Countryman Cooper S E ALL4 met alle plezier gereden. Een auto met veel kwaliteit...
BMW Den Haag BMW Den Haag 689 meter Kwam als nieuwe BMW klant binnen en werd met alle egards geholpen en geadviseerd onda...
Verweij Autoschade Verweij Autoschade 717 meter Top service en altijd vriendelijk en behulpzaam. Klasse werk
Motorhuis Forepark Motorhuis Forepark 1 km Nette zaak met vriendelijk personeel. Goed geholpen na software problemen met mijn au...
MP Carworks MP Carworks 2 km Tweemaal service gehad met RS6 C7. Tweemaal tot in de puntjes super goed verzorgd. Zo...
Vagnetics Vagnetics 2 km Onlangs heb ik een RVS downpipe besteld bij Vagnetics. Nadat ik de downpipe had gemon...
Wrapmaster Wrapmaster 2 km Goeie service. De mannen die aan je auto werken gaan zorgvuldig te werk. Dak en zijsp...
Euromaster Den Haag Euromaster Den Haag 2 km Keurig voor elkaar. Op het afgesproken tijdstip geholpen en weer snel onderweg.
Autocentrum Leidschendam Autocentrum Leidschendam 2 km Kom er al wat jaartjes wordt altijd goed geholpen.
Cartronic Cartronic 3 km Namelijk helemaal van België gekomen om komplampen te programmeren. Nogmaals bedankt ...
Autobedrijf Preuninger Autobedrijf Preuninger 3 km Het familiebedrijf Preuninger is ruim 90 jaar actief in de mobiliteitsbranche met 4 v...
Grote Beer Garage Grote Beer Garage 3 km Grote Beer garage voor alle merken auto reparaties
APK NU & Autoservice APK NU & Autoservice 3 km Bmw laten keuren,snelle service. Binnenkort bus uitlijnen
Van Silfhout Car Coding & Diagnostics Van Silfhout Car Coding & Diagnostics 4 km Ik ben vorige week bij Floris van Silfhout geweest om een aantal dingen aan te laten ...
Van Asch BOVAG Automobielbedrijf Van Asch BOVAG Automobielbedrijf 4 km Al jaren ons vertrouwde adres, inmiddels 5 auto’s verder. Goed advies en service en e...
Autobedrijf Duindam Autobedrijf Duindam 5 km Top bedrijf! Super vriendelijk personeel en 200% vakmannen!! Een dikke 10+ voor autob...
Recensies
Echt een Top bedrijf een aanrader voor mini Deze mini 293,5pk en 347koppel Kanon op wielen. Deze mini is niet meer van mij is verkocht. Heeft nieuwe eigenaar.
Top bedrijf en met zeer vriendelijke mensen! Eigenaar helemaal een vrolijke noot! Verstand van zaken en zeer goed geholpen.
Vandaag de Bmw 530D laten tunen incl testbank en EGR uitschrijven, zeer goed geholpen en de mannen weten waar ze mee bezig zijn !! zeker aan te raden
Chiptuning stage 2 op maat uit laten voeren voor mijn opel zafira OPC. Kan niet anders zeggen dan dat het heel vakkundig is uitgevoerd. Je wordt daar netjes ontvangen en krijgt echt waar voor je geld. Absolute aanrader.
Super geholpen met mijn AGU 1.8turbo golf 4! echt de enige aanrader die zo goed chipt, prima personeel en zal er zeker weer heen en anderen aanraden!
Geweldige kennis aanwezig, New Mini specialisten. Je voelt je zeer welkom in een ontspannen set-up.
Mijn mini cooper laten tunen van 136pk naar 180pk en dit verschil voel je heel goed! Tevens ook gelijk de achterlichten aangepast naar de Union Jack lampen!! Zeer vriendelijk personeel. Ik ga hier zeker nog terug komen
Zeer vriendelijk geholpen met software tuning voor mijn TT. Snel geregeld en wat een verschil. Top Tot snel voor de rollerbank.
Eerste ervaring was buitengewoon positief. Ik kwam voor een rollentest en werd direct geholpen door erg vriendelijke medewerkers. Volgende week ws terug voor een tuning.
Het! Adres voor het afstellen van 1.8t en TFSI als je het mij vraagt, ook als je advies nodig hebt kun je bij deze mensen terecht 100 punten in mijn boekje, binnekort gauw terug om de Octavia af te maken Terug geweest voor het afmaken! Wat een helden hier! Alles stap voor stap uitgelegd en met het hele afstelprocess mogen meekijken, zeker DE kers op de taart van dit 2 jarig project! Heren! Bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid