facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeckestijn Pop

Info

Beeckestijnpop is in 1979 begonnen met twee bandjes en een paar honderd bezoekers. Inmiddels is Beeckestijnpop uitgegroeid tot een landelijk festival.

Geschiedenis

Elk jaar komen er tussen tienduizend en vijftienduizend muziekliefhebbers uit heel Nederland naar het festival.

Beeckestijnpop is een festival van tradities. Eén van de tradities is dat het festival gratis te bezoeken is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van sponsors. Ook het programma van Beeckestijnpop is aan tradities onderhevig. Het festival wordt namelijk door de winnaar van de IJmond Popprijs geopend, dit betekent altijd het debuut van een lokale band op een groot podium.

Maar het is natuurlijk de locatie die dit festival een unieke atmosfeer geeft. Het festivalterrein ligt midden op het prachtige landgoed Beeckestijn achter het 18e eeuwse landhuis, dat als museum dienst doet. Vanaf het festivalveld heb je dan ook een prachtig doorkijkje naar dit statige landhuis met zijn tuinen en vijvers. Het terrein met zijn tuinen en vijvers is van Natuurmonumenten.

Beeckestijnpop heeft door de jaren een naam opgebouwd als het gaat om het neerzetten van veelbelovende bands die in de jaren erop vaak definitief (inter-)nationaal doorbreken.

Adres: Rijksweg 136, 1981LD Velsen-Zuid
Stad: Velsen-Zuid
Route: Rijksweg 136
Postcode: 1981LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seabreeze Bigband Seabreeze Bigband 948 meter Zeventien gedreven muzikanten, een fantastische zangeres en ervaren muzikale leiding....
Recensies
Prachtig, een oase van rust Wat ik zo bijzonder aan Beeckestijn vind, is de uitgebreide verzameling van tuinstijlen. Op Beeckestijn kun je wandelen door het prachtige romantische parkbos of de strakke, geometrische tuinen.
Gezellige en muzikale ervaring, elk jaar weer. De vooravond van Beekesteijnpop, club Beekesteijn is een must !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid