facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeckestijn Brasserie

Beeckestijn Brasserie

Info

Brasserie Beeckestijn is een gezellige brasserie, waar u terecht kunt voor een goede start van de dag (ontbijt), een voedzame lunch en aangeklede borrel.

Geschiedenis

Brasserie Beeckestijn is een gezellige brasserie, waar u terecht kunt voor een voedzaam ontbijt, een heerlijke lunch en een gezellige borrel. Het is tevens mogelijk om s'avonds de brasserie exclusief te reserveren vraag ons naar de mogelijkheden.



"Je bent welkom in onze sfeervolle Brasserie waarin wij de Bourgondische Franse Brasserie in een modern jasje hebben gestoken. Waar je terecht kunt voor een voedzaam ontbijt, een heerlijke lunch en op donderdag, vrijdag en zaterdag ook voor een fantastisch diner.De Brasserie ligt gelegen op de prachtige Buitenplaats Beeckestijn, je kunt er dus niet alleen terecht voor een culinaire invulling ook kan je er een mooie wandeling maken met het gezin, familie en vrienden. Wij verwelkomen je graag bij ons binnen of op het zonnige terras.Graag attenderen onze gasten erop dat honden overdag welkom zijn aangelijnd en op de grond, 's avonds is het niet toegestaan om de hond mee te nemen."
Adres: Rijksweg 130 , Velsen-Zuid 1981 LD, NL
Telefoonnummer: 0255 760 002
ln.njitsekceebeiressarb@ofni
Stad: Velsen-Zuid
Route: Rijksweg 130
Postcode: 1981 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:30-18:00
Zondag: 08:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: beeckestijn brasserie menu, menukaart beeckestijn, menukaart brasserie beeckestijn, beeckestijn high tea, brasserie beeckestijn lunchkaart, brasserie beeckestijn (koetshuis noord), brasserie beeckestijn trouwen, brasserie beeckestijn ontbijt
Recensies
Fantasisch luxurieus eten. Het enige wat miste was dat de man achter de bar tenminste nog een keer opgekeken had van zijn glazen poetsen en ons bij het verlaten uit de saal totziens gezegd had.Eten: 5/5
Een feestje. Tongstrelend, smaakpapillen beroerend, verrassende combinaties, heerlijke echt passende wijnen in een huiselijke ambiance waar gastheerschap oprecht is.
Super goed en uitgebreid ontbijt genuttigd nav een bijzondere gebeurtenisEten: 4/5
Het antwoord is misinformatie. Mij is uitdrukkelijk te kennen gegeven dat we van het terras moesten verdwijnen nadat ik kritiek had op de onfatsoenlijke wijze van de gastheer. De gastheer heeft ook tegen mij gezegd dat de desbetreffende klant een kopje koffie kon bestellen en dat in 5 minuten kon opdrinken Daarna moest hij de groep verlaten om op een bankje verder op moederziel alleen zijn broodje te eten. Als dat geen zakkenvullen is, weet ik het niet meer. We waren met een groep van 9 personen ongepland en een aantal mensen hebben naast de koffie ook er iets bijbesteld. Maar dat wordt dus niet erkend. Nee we zijn asociaal bezig als groep en moeten de slechterikken maar buiten het terras zielig alleen laten. Zeg niet dat je ons van niet van het terras hebt gegooid, want zo werd het wel uitgeschreeuwd.
Een hartelijk ontvangst in een mooie omgeving. We zaten heerlijk buiten, maar het restaurant binnen zag er ook heel sfeervol uit. Het 6 gangen chef’s menu was heerlijk. Mooi opgemaakte borden en mooie producten. Met bijpassende wijnen. We zijn super verwend, was een heerlijke avond.Eten: 5/5
In korte tijd twee keer gegeten bij Brasserie Beeckestijn. En niet zonder reden. Het idee is om op de donderdag, vrijdag en zaterdag iets bijzonders neer te zetten en wat ons betreft is dat zeer goed gelukt. Echt heel erg genoten van de menu’s van de chef. Mooie, uitgebalanceerde gerechten die met bijpassende wijnen extra goed tot hun recht komen. Alles duidelijk gemaakt met zorg en aandacht voor de details. De historische setting blijft ook bijzonder. Gerechten worden in het juiste tempo en met zorg geserveerd. Ook fijn: ook al zijn het zes gangen, na afloop heb je zeker niet het gevoel “helemaal vol te zitten”. Ook wat dat betreft de juiste balans. Een prijs van ongeveer EUR 100 p/p inclusief wijnarrangement, ok, met halve glazen is natuurlijk niet weinig, maar het absoluut waard. Ga zo door, dan blijven we komen!
Vriendelijke bediening. Eten was lekker als had ik moeite om met een mes door het stoofvlees te komen. Prijzen zijn wat hoger dan ik verwacht had.Eten: 4/5
Na een wandeling met onze hond over het mooie terrein hebben wij hier even een hapje en een drankje gedaan. Het was mooi weer dus konden wij lekker buiten bij het haardvuur gaan zitten. Het personeel was vriendelijk en de bediening was in orde. Er is een kleine kaart, maar met voldoende keus voor een lunch. De prijzen zijn oke. Wat voor ons zeker een pluspunt is is dat de hond hier overdag mee het terras op mag. Staan ook bakjes water klaar voor de viervoeter.
Zeer fraai gelegen terras naast prachtig park. Vriendelijke en vlotte bediening, heerlijk alcoholvrij bier en lekker broodje makreel vol omega-3. Hierna de Franse en Engelse tuinen bezocht, een wandeling van ongeveer een uur. Kennis gemaakt met de vele vrijwilligers die de hortensia en kruidentuin onderhouden.
N heerlijk broodje op het aangename schaduwrijke terras. Bij deze tropische warmte was het heel prettig. Hele vriendelijke en vlotte bediening en we komen zeker terug! Parkeren: Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Maar zeker ook met de fiets heel goed bereikbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid