facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bee-Kind

Bee-Kind

Info

* Creatief coachen van kinderen en ouders
* Workshops Intuïtief werken met Speksteen (voor volwassenen en kinderen)
* Kinderyoga

Geschiedenis

Mijn naam is Cindy van Bergen, afgestudeerd als Nieuwetijdskindercoach en Kinderyoga docent. Al ruim 20jaar werk ik met kinderen. Met veel plezier en met oprechte aandacht voor het kind.

Bee-Kind is mijn droom, mijn wens om kinderen en daarbij hun ouders te mogen helpen hun weg te vinden in deze drukke, snelle maatschappij waar het “anders zijn” vaak nog niet begrepen wordt. Door de manier waarop ik werk, vanuit creatieve invalshoeken in brede zin, hoop ik de wereld voor de kinderen een stukje mooier, lichter en overzichtelijker te maken.

Voor mij zijn Nieuwetijdskinderen eigenlijk álle kinderen die in deze tijd opgroeien. Ze vallen allemaal onder de noemer Nieuwe type kinderen. Kinderen die anders zijn en gevoeliger zijn.

Vaak worden deze kinderen lastig of raar gevonden en veelal krijgen ze door de omgeving een stempel opgedrukt. Door het niet begrepen worden, komen deze kinderen steeds meer vast te zitten in hun cirkel van onmacht, onbegrip, verwarring, angst, onzekerheid en onveiligheid. Hierdoor zal het gedrag juist toenemen en raken hun mooie kwaliteiten naar de achtergrond of worden niet meer gezien. En dat niet nodig.
Bee-Kind geeft je kind een steuntje in de rug, totdat je kind het weer zelf kan.



"Bee-Kind Kindercoacing. Een fijne plek in de natuur voor kinderen en ouders. Waar we samen op zoek gaan naar meer balans en veerkracht. Een plek waar kinderen kunnen groeien en bloeien. "
Adres: Polderstraat, Sommelsdijk
Telefoonnummer: 06 20798737
Stad: Sommelsdijk
Route: Polderstraat


Recensies
Vertaald door Google Mooi Tulpenveld.. Origineel Nice Tulip field ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid