facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedrijventerrein Zuidpolder Eemnes

Bedrijventerrein Zuidpolder Eemnes

Info

Het nieuw te realiseren bedrijventerrein Zuidpolder te Eemnes met kavels vanaf 300 m²

Geschiedenis

Uitbreiding van het bedrijventerrein te Eemnes

Ondernemen in een vertrouwde omgeving met voorzieningen van het dorp Eemnes binnen handbereik. Eemnes is zeer strategisch gelegen, nabij de steden Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht.

Het nieuw te realiseren bedrijventerrein Zuidpolder bestrijkt het gebied dat is gelegen ten oosten van de Rijksweg A27 en ten zuiden van het bestaande bedrijventerrein 'Bramenberg' te Eemnes. Het plangebied kent globaal een bruto grondoppervlak van totaal 37.971 m², waarvan uitgeefbare grond ca. 23.356 m², met een minimale af te nemen kaveloppervlakte van ca. 300 m². In onderling overleg is het mogelijk af te wijken van het huidige kavelplan.

Ook behoort het tot de mogelijkheden om met een aantal (kleinere) ondernemers samen een bedrijfsgebouw te realiseren.

Het terrein wordt voorzien van een kwalitatief hoogwaardige inrichting met voldoende parkeergelegenheid.

Het bestemmingsplan biedt ruimte aan bedrijven in milieucategorie I en II, alsmede grootschalige detailhandel.

Het bestemmingsplan bevat o.a. de volgende uitgangspunten:
-De minimale bouwhoogte van het hoofdgebouw is 8 m;
-De maximale bouwhoogte van het hoofdgebouw is 10 m;
-Het maximale bebouwingspercentage van het bouwvlak bedraagt 65%;
-Minimaal 65% van de gevellijn bebouwen;
-Enkel platte daken zijn toegestaan;
-Expeditie dient geheel op eigen terrein plaats te vinden;
-Op eigen terrein moet worden voorzien in voldoende parkeergelegenheid;
-De parkeernorm is afhankelijk van de m² per bedrijfstype.

Beeldkwaliteitsplan:
In het beeldkwaliteitsplan van zijn stedenbouwkundige en architectonische randvoorwaarden, alsmede de gunningscriteria opgenomen met als doel om de uitstraling van het totale bedrijventerrein en de synergie tussen de verschillende ondernemers op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden.

De bouwkavels worden bouwrijp en op eigen grond opgeleverd. Het bedrijventerrein heeft via de Zuidersingel aansluiting op de openbare weg. Afhankelijk van de uiteindelijke verkaveling zal een brede parallelstraat zorgen voor de aansluiting van de kavels op de openbare weg.

Parkmanagement
De deelname aan parkmanagement is voor iedere ondernemer op het bedrijventerrein Zuidpolder verplicht. Het welslagen van het parkmanagement, voor zowel privé als openbaar terrein, is de verantwoordelijkheid van de eigenaren. Hiermee weten ondernemers zich verzekerd van behoud van optimale kwaliteit van het pand en van de omgeving.

Bovendien is men gewaarborgd van een groeiende afzetmarkt in het verschiet dankzij de bouw van 500 woningen in Zuidpolder. Kortom, een unieke kans voor de toekomst van uw bedrijf.

Vertel ons uw wensen en kies uw kavel. We inventariseren dan ook graag uw persoonlijke wensen.

Voor meer informatie: www.bedrijventerreinzuidpolder.nl

Gunning voorbehouden.

Adres: Zuidersingel, 3755 AZ Eemnes
Telefoonnummer: 035 69 505 99
Stad: Eemnes
Route: Zuidersingel
Postcode: 3755 AZ



op zoek naar gerelateerd: Lindetuin Eemnes prijzen, Gemeente Eemnes nieuwbouw, Van Wijnen De Hilt Eemnes, Wonen in Eemnes, Nieuwsbrief Eemnes, Funda Eemnes De Hilt, Makelaars Eemnes, Pluktuin Eemnes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vastgoedstylist van het Gooi De Vastgoedstylist van het Gooi 602 meter Met styling bereiken we de meest optimale presentatie van uw woning, niet alleen op d...
Zuidpolder Zuidpolder 629 meter Natuurlijk dorps wonen in Zuidpolder Eemnes. In dit nieuwe, waterrijke woongebied sta...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid