facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl

Info

Nederlands grootste specialist in leasing van bedrijfswagens, all-inclusive leasen, zonder zorgen!



"Shortlease 1-18 maanden voor een vast, laag bedrag per maandVoor een vast, laag, all-inclusive bedrag per maand rijdt u een bedrijfswagen. In dit bedrag zijn de kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en belasting inbegrepen. U weet dus precies waar u aan toe bent. U hoeft alleen nog te tanken."
Adres: Emopad 29, 5663 PA Geldrop
Telefoonnummer: 088 - 700 1818
Stad: Geldrop
Route: Emopad 29
Postcode: 5663 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Shortlease bedrijfswagen 2e hands, Shortlease bakwagen
Recensies
Zeer betrouwbaar! Wesley is een persoon die gráag met je meekijken wat je wensen zijn. Hij heeft altijd wel goed en eerlijk advies. Ook als er onduidelijkheden zijn is Wesley altijd netjes en eerlijk. Je word daar zeer warm verwacht bij de receptie lekker bak koffie. Ook heel erg bedankt voor de mooie bloemen. Maar het belangrijkste is en heb een zeer goede nieuwe auto waarmee ik zeer tevreden mee ben! Groetjes JSU SECURITY, Johan Uittenbogaard
Meerdere bedrijsbussen gekocht via Vincent. Goede kwaliteit bussen, afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en er wordt heel snel geleverd. Ook mijn toekomstige bedrijfsbussen zal ik hier afnemen.
Super ervaring denken met je mee, Al een x opgelicht geweest en daardoor kon ik ook op locatie langs komen om alles betrouwbaar te regelen. Ben geholpen door vincent goed klanten contact en goed bereikbaar en heel duidelijk
Vriendelijke ontvangst veel keuze ,voor ieder wat wils zowel nieuwe en gebruikte wagens. Zelf fordcustom besteld vorige week en nu al rijden . Franklin bedankt voor de vlotte afhandeling en top service
Kringloop West in Amsterdam was opzoek naar een bedrijfswagen. Uiteindelijk terecht gekomen bij EuroCars. Daar ontzettend goed geholpen en geslaagd met een mooie Opel Movano. Fijne klantenservice en een ruim assortiment. Dank!
Geweldig! Eurocars is een prettig bedrijf! Telefonisch altijd breekbaar. Auto werd netjes afgeleverd. Franklin is zeer klantvriendelijk! Ik ben heel tevreden met de auto en de service! Alles is top!
Met veel leasebedrijven gewerkt, altijd goeie ervaringen, natuurlijk wel eens niet helemaal eens met de afrekening, maar vanaf het moment van opzeggen van het gehuurde deed Bedrijfswagenleasing in mijn ogen enorm hun best om nog zoveel mogelijk te laten betalen, naar mijn mening onterecht!!! Naar mijn mening was dat echt te absurd voor woorden. Dat had ik nooit verwacht bij het aangaan van de overeenkomst. Wat voor mij nog een "trap na" was, was dat het bedrijf na inlevering een ozon behandeling besloot te doen met een rekening van 500 euro. Zij stelden dat er gerookt was in het voertuig wat zeer zeker niet het geval was. Ik heb een telefoontje gekregen naar aanleiding van het eerste deel van deze review. Ik heb mijn verhaal gedaan en daarna, in plaats van geholpen te worden, een brief ontvangen van hun advocaat over deze in mijn ogen terechte review. In die brief komt opeens erbij dat een medewerker van hun gezien zou hebben dat de bestuurder rookte in de auto. Dit is óók absoluut niet waar. Mijn slechte gevoel hierbij wordt alleen maar groter.... :
Helemaal super, goede lease prijzen en flexibel. Ook snel want na 1 telefoontje had ik al een gloednieuwe bus staan binnen een week. Bij sommige duurde het al meer dan een week alleen voor een offerte.... De auto werd ook netjes voor de deur afgeleverd. Kortom perfect. En snel via whatsapp communiceren helemaal top.
Zeer tevreden over de goede service van Bedrijfswagenleasing. We hebben 2 Volkswagen Transporter bussen in de lease voor ons bedrijf en zijn goed geholpen met een fijn persoonlijk contact, korte lijntjes, erg prettig! De bussen zijn keurig volgens afspraak afgeleverd en voldoen aan onze wensen. Absoluut een visitekaartje voor ons bedrijf. Kortom Bedrijfswagenleasing is een absolute aanrader!
Snel geholpen door Madelon. Prima oplossing gevonden om met 6-zits bedrijfsbus met trekhaak alsnog met caravan op vakantie te kunnen. Bedankt voor de goede en snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid