facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedrijfsfitness High Five Health Promotion KLM-Cargo

Bedrijfsfitness High Five Health Promotion KLM-Cargo

Info

Bij ons kunnen alle vaste KLM-Cargo medewerkers terecht voor bedrijfsfitness (ook groepslessen) en fysiotherapie. Zie site voor sportrooster.

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van de bedrijfsfitness van KLM-Cargo. High Five Health Promotion verzorgt sinds 2007 de bedrijfsfitness en fysiotherapie bij KLM-Cargo. Deze pagina gaat alleen over de bedrijfsfitness.
De bedrijfsfitness- en fysiotherapie locatie wordt hier "De Brug" genoemd. Deze is daarom ook te vinden op de overbrugging tussen vrachtgebouw 1 en 2. Iedereen van het KLM-Cargo personeel kan hier gratis sporten. Er zijn voldoende mogelijkheden en voor ieder wat wils. Conditie trainen, afvallen, spierkracht verbeteren etc... alles is mogelijk!
Ook doen wij aan het afnemen van fitheidstesten. Hierin wordt bepaald hoe fit u bent. Er worden verschillende punten gemeten zoals bloeddruk, vetpercentage, spierkracht en conditie. Deze test wordt ook standaard afgenomen wanneer u zich aanmeld om te komen sporten op De Brug, maar u kunt de test ook los hiervan doen.
Wilt u meer informatie over de faciliteiten en wat we te bieden hebben, neem dan contact met ons op via 020-6485232 of stuur een mail naar [email protected].
Ook kunt u voor fysiotherapie bij ons terecht.

Adres: 1118 DA Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0206485232
Stad: Schiphol
Postcode: 1118 DA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: High Five fitness network Locaties, High Five Fitness Network opzeggen, Bedrijfsfitness Nederland High Five, High Five Health Promotion vacatures, High Five Fitness Den Haag, High Five Fitness Network ING, Inloggen High Five, High Five Fitness Erasmus MC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health Club The Base Health Club The Base 32 meter Maar ja als je er moet wezen voor een baas dan ga je maar ik vind het daar niets
Food2Live Food2Live 3 km Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam en geest. Wij geloven niet in di...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid