facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedrijfsautoverkopen.nl

Bedrijfsautoverkopen.nl

Info

Bedrijfsautoverkopen.nl heeft interesse in ALLE soorten bedrijfsauto’s. Dus bestelwagens, bussen, pickups, jeeps, personenbussen, vrachtwagens, trekkers, etc. Het is geen probleem als deze defect of beschadigd zijn, geen APK of een hoge kilometerstand.

Geschiedenis

Bedrijfsautoverkopen.nl heeft interesse in ALLE soorten bedrijfsauto’s. Dus bestelwagens, bussen, pickups, jeeps, personenbussen, vrachtwagens, trekkers, etc. etc. Het is geen probleem als deze defect of beschadigd zijn, geen APK of een hoge kilometerstand hebben. Ook zijn wij geïnteresseerd in mooie jonge bedrijfsauto’s. Door ons zeer uitgebreide netwerk van klanten in zowel binnen- als buitenland kunnen wij alle bedrijfswagens gebruiken.

Onze werkwijze is als volgt:

1. Bied uw bedrijfsauto aan. Telefonisch of middels het verkoopformulier op deze site.
Voor de verkoop van uw bedrijfsauto kunt u gebruik maken van ons online verkoopformulier. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om ons bod door te geven. Wilt u echter heel snel uw auto verkopen, neem dan direct telefonisch contact met ons op. Wij zijn dagelijks van 8.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar op 06–83176478 of 06–42133087. Het is indien gewenst ook mogelijk om met uw voertuig naar ons toe te komen. Een telefoontje vooraf is dan gewenst.

2. Het inkoopvoorstel. Als wij tot een overeenkomst komen zullen wij dit telefonisch en per e-mail of post bevestigen. Ook maken wij dan een afspraak om de bedrijfsauto te bezichtigen en op te halen. Het is ook mogelijk dat u de bedrijfsauto naar ons brengt.

3. De overdracht. Onze eigen ophaaldienst komt naar u toe voor het bekijken en ophalen van uw bedrijfsauto. Dit gebeurt op de afgesproken tijd, bij u ter plekke. Zorgt u er in ieder geval voor dat u de volgende zaken bij de hand heeft:
• Het volledige kentekenbewijs. Dit bestaat uit 3 delen: deel I of IA technische gegevens // deel II of IB uw gegevens // kopie deel III of overschrijvingsbewijs
• eventueel APK-rapport
• Reservesleutels
• Onderhoudsboekjes
• Legitimatiebewijs

4. De afhandeling. U ontvangt direct bij het ophalen contant geld of indien gewenst een spoedbetaling via de bank. U maakt een factuur of wij stellen een inkoopverklaring op. Ook wordt uw bedrijfsauto direct RDW-gevrijwaard. U kunt dan ook meteen uw verzekering stopzetten. De houderschapsbelasting stopt automatisch en het teveelbetaalde bedrag wordt door de belastingdienst op uw rekening teruggestort. Uw verkochte bedrijfsauto wordt direct meegenomen door onze ophaaldienst.



"Your reliable partner in commercial vehicles. Purchase, sales, import and export."
Adres: Rijksweg 21, 5995 NS Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: 0683176478
Stad: Kessel
Route: Rijksweg 21
Postcode: 5995 NS


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Bedrijfswagens Kessel, Bedrijfswagens Limburg, Bedrijfswagens Neer
Recensies
Prima bedrijf, wij hebben hier een koelbus gekocht welke getest was en goed zal moeten werken. Echter thuis begaf de nachtkoeling het vrij snel. Toen bellen naar het bedrijf en een afspraak gemaakt om weer langs te komen in Kessel. Samen met de medewerkers van dit bedrijf het probleem opgespoord en een paar onderdelen vervangen en de nachtkoeling werkte weer. Keurig opgelost dus. Dit bedrijf komt hun afspraken dus netjes na.Service: Airconditioning
Vriendelijk bedrijf. Ben netjes en eerlijk behandeld. Bijna gelijk aan het begin gaven ze aan wat ze weten van de bedrijfsbussen. Ze zijn geen reparatie of onderhouds garage.
Net bedrijf , en heel netjes geholpen. Bus gekocht , en blij !
Wij hebben er in Juni een bedrijfsbus gekocht samen met mijn zoon, een mooi en eerlijk bedrijf, ze brachten zelfs de bus voor na te kijken naar een na ons vernoemd garagebedrijf in de buurt voor te checken of die goed was voor te kopen. Wij zijn zeer tevreden en de verkoper was zeer duidelijk en zei ook duidelijk geen garantie. Wij zeggen topbedrijf en zeer tevreden met de bedrijfsbus, nogmaals dankjewel en we durven zeker er weer een bus te kopen als deze versleten zou zijn.
500 km gereden om een bus te gaan kopen die niet lekte en echt netjes zou zijn .Tuurlijk mankeert er wat aan een 2e hands bus geen probleem . Maar je rijd een rondje en de motor lekt veel olie wel excuses gekregen en allerlei mogelijke verklaringen . Echt zonde van de tijd en de brandstofkosten. Het is mij echt tegengevallen ook alle opties vermeld op marktplaats zaten er niet op , Ze hebben de advertenties meteen verwijdert ook van eigen site
Top bedrijf! Reeds meerdere malen een auto verkocht aan Bedrijfswagens Kessel. Ze zijn zeer vriendelijk, denken goed met je mee, hanteren eerlijke prijzen en reageren altijd snel. Veel auto bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Rechtdoorzee. Ga zo door en tot de volgende keer weer!
Ik alleen maar de auto geparkeerd
Een bedrijfswagen met laadklep gekocht, Auto deed aan mijn verwachtingen. Zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid