facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beddenspecialist Verkade

Beddenspecialist Verkade

Info

Onze 'Op uw lijf geschreven aanpak' zorgt ervoor dat u een goede nachtrust heeft. Kom langs in de winkel en laat u adviseren door een van onze specialisten

Geschiedenis

Onze 'Op uw lijf geschreven aanpak' zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt dat bij uw kenmerken en uw stijl past. We zien u graag terug in onze winkel in Noordwijk.

In onze winkel vind u merken als;
Auping
Beddelicious
LeDorm
Silvana Support
Swissflex
Vandyck bedtextiel

Kom langs en ervaar het zelf.



"Beddenspecialist Verkade biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed."
Adres: Van Limburg Stirumstraat 38, 2201 JP Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713612661
Stad: Noordwijk
Route: Van Limburg Stirumstraat 38
Postcode: 2201 JP



op zoek naar gerelateerd: Beddenzaak Noordwijkerhout, Beddenspecialist Eindhoven, Beddenspecialist Tilburg, Beddenspecialist Ede, Beddenspecialist Amsterdam, Beddenspecialist Rotterdam, Beddenspecialist Alkmaar, Bedden winkel
Recensies
Bij deze winkel heb ik een SlaapID-meting laten uitvoeren om mijn slaapgedrag beter te begrijpen. Door de zeer vriendelijke en uiterstst professionele manier waarop ik ben behandeld heb ik besloten een boxspring bij deze winkel aan te schaffen. Deze is vandaag twee weken later afgeleverd en op locatie gemonteerd door dezelfde mensen als uit de winkel. Ik ben zeer tevreden met mijn aanschaf en raad iedereen deze winkel aan!
Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze over praten ,de beste kwaliteit bedden en toebehoren ,zo zijn er niet veel en een service tot nu toe, stond ik van te kijken, geweldig, een aanrader!!
Grote beddenzaak met goede service alleen werden mijn zorgen mbt een kuil tussen twee matrassen weggenomen met een latex topper. Hierdoor, werd mij gegarandeerd, kon ik nooit last hebben van een kuil in mijn bed en was het echt niet nodig een enkel 180 x 200 matras te kopen. Inmiddels slaap ik al 5 jaar met spanbanden om mijn bed en matrassen, heb ik een T-stuk tussen de matrassen zitten onder de topper die niks doet en moet ik toch elke week de matrassen opnieuw tegen elkaar aan drukken omdat ik aan het einde van de week in een kuil lig. Na initiële klachten heeft Verkade nieuwe matrassen geleverd hardere, deze verminderden het kuilvormen een klein beetje maar hierdoor slaap ik ook op een harder bed dan waar ik voor kwam. Dus een extra ster voor de service maar toch een lage score voor het advies. Ik slaap al 5 jaar op een bed waar ik zonder advies van Verkade nooit voor gekozen zou hebben en ook nooit meer voor zal kiezen. Tip: Voor hetzelfde geld heb je een Auping uit 1 stuk.
Plaats voor gedegen advies over bedden en aanverwante artikelen. Vanzelfsprekend koop je ook daar het beste wat beschikbaar op slaap gebied. Service gericht en zeer klantvriendelijk. Top segment winkel !
Goed fijn en deskundig advies zeker wat betreft keuze matras en kussen, ruime sortering. Snelle levering en deskundige montage. Kortom zeer tevreden.
Een grote hoeveelheid dekbedhoezen varierend in prijs van 100 tot 600 euro; goede voorlichting met betrekking tot dekbedden. Dekbedden niet op voorraad en bij bestelling moet je een week ! wachten voordat het product geleverd kan worden.
Zeer klantvriendelijk en vakkundig advies. Heel prettige sfeer en rust. Heerlijk om. Er even rond te snuffelen een aanrader
Goed geholpen in Coronatijd, netjes met een afspraak. Goed geadviseerd en alles gevonden wat we zochten.
Ruim gesorteerde beddenspeciaalzaak met kundige en vriendelijke medewerkers. Voor de aanschaf van mijn matras werd alle tijd genomen.
Goede service, afwijkende maten kunnen ze bestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid