facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beddenspeciaalzaak De Vries Malden

Beddenspeciaalzaak De Vries Malden

Info

Beddenspecialist



"Beste advies en beste prijs voor hoogwaardig slapen"
Adres: passage 1, 6581 WK Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243585801
Stad: Malden
Route: passage 1
Postcode: 6581 WK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Vries bedden Amersfoort, De Vries Slaapcomfort, De Vries Outlet, De Vries Druten, De Vries Bunschoten
Recensies
Gisteren in de winkel geweest. Perfect beddengoed gekocht, prettig geholpen en goed advies gekregen
Naar dat wij hier al eerder nieuwe dekbedden hadden gekocht, kwamen wij hier weer terug aangezien mijn vrouw niet meer lekker lag op ons bed. Naar een huisbezoek werd ons een nieuwe topper aangeraden. Deze was niet goed meer waardoor er te weinig steun was. Naar aanschaf van de topper was er weinig tot geen positief resultaat, en er was in eens een ander matras nodig. Naar veel proberen en proefslapen leek het matras gevonden, maar helaas naar aanschaf bleek ook dit matras niet voldoende helaas. Dit hele proces heeft ruim 1,5 jaar geduurd, waarbij er weinig tot geen contact was met de eigenaar. Berichten lezen dat lukt hem wel, maar reageren dan weer niet. Al met al zijn wij €1200,- lichter, en hebben uiteindelijk maar elders een matras gekocht. Daar waar nog wel goede service wordt verleend, en de klant centraal staat. Bij "de Vries" word je geholpen zolang ze geld aan je kunnen verdienen, en ze je kunnen helpen. Zodra het te moeilijk wordt hoor je niks meer van ze. Garantie tot aan de voordeur.
Wij zijn heel toevallig bij beddenspeciaalzaak De Vries terecht gekomen omdat ze 2 merken matrassen verkopen waar wij graag advies over wilden hebben. Wij waren zeer verrast over de manier waarop wij in de winkel ontvangen werden. In een persoonlijk gesprek hebben wij onze wensen en klachten die we met onze matrassen hadden kenbaar gemaakt. Daarna heeft Angelique diverse merken matrassen en opties laten zien en hebben we matrassen uitgeprobeerd. Niets was teveel, alles werd uit de kast gehaald en er werd goed gekeken hoe we op de verschillende matrassen lagen. Dergelijk advies hebben wij nog niet eerder in een andere beddenspeciaalzaak mogen ervaren, dit was dus echt top. Wij zijn uiteindelijk uitgekomen op een heel ander merk matras en deze matrassen waren ook goedkoper. Er wordt dus goed gekeken naar wat het beste bij jou past. Tevens is er alles aan gedaan van bellen naar leverancier tot plannen bezorgen om de matrassen zo spoedig mogelijk te kunnen leveren. 3 weken levertijd echt heel fijn gezien mijn gesteldheid. Wij slapen nu weer heerlijk zonder klachten en een verstoorde nachtrust. Bedankt Angelique.
Na meerdere matrassen te hebben gehad waarop ik nooit lekker sliep, kreeg ik van mijn ouders het advies een matras bij de Vries in malden te kopen. Zij waren erg tevreden en enthousiast over hun matras. Ik besloot daar ook een matras te kopen. Ik werd vriendelijk ontvangen en super goed geadviseerd. Helaas bleef ik last van mijn rug houden en na 2 jaar besloot ik toch terug te gaan naar de winkel. Er werd serieus naar mijn probleem geluisterd en er werd besloten om iemand langs te sturen om te kijken hoe ik thuis op mijn matras lig. Remko gaf aan iets te zien en vroeg of ik de volgende dag naar de winkel kon komen om samen te kijken naar een oplossing. In de winkel ben ik op verschillende matrassen gelegd. Er werd mij een nieuw matras kosteloos aangeboden! Na 2 jaar deze service leveren is geweldig 1 en al lof voor bedden speciaalzaak de Vries in malden. Ik kan iedereen deze zaak aanraden! Vriendelijke mensen en er wordt echt naar je geluisterd
Onze dochter had heel veel rugklachten. Een nieuw bed was hoognodig. Per toeval zijn wij hier terecht gekomen. De vakkundigheid straalt van ze af, de adviezen zijn zeer goed. De vriendelijkheid, de tijd die ze voor je nemen, en de service was toen al super. Dat is enkele jaren geleden, en onze dochter heeft geen rugklachten meer. Inmiddels waren wij zelf zover dat er hoognodig wat moest gebeuren. Natuurlijk gingen ook wij naar DE BEDDENSPECIALIST en zijn kundig advies terug. Inmiddels hebben wij nieuwe bedden met alles erop en eraan wat nodig was. En naar 2 nachten was al merkbaar verbetering. Het kan dus alleen nog maar beter worden! Niet alleen het kundige advies van Remco en zijn team, niet alleen hun tijd en vriendelijkheid is enom. Hun meedenken en de service die ze geven is buitengewoon en echt indrukwekkend. Mijn verhaal omtrent hun service zou te lang worden. Maar geloof ons maar, dat krijg je nergens anders. Wil je vakkundig advies, wil je met fijne mensen te maken krijgen, wil je echt buitengewone service krijgen.....ga dan naar Remco de Vries en zijn beddenspeciaalzaak. Je zult er geen moment spijt van krijgen!
Prima geholpen leuk personeel weet waar ze over praten. Perfecte service.
Ik ben zeer tevreden, over de service, het vriendelijke personeel en de matrassen die we hebben gekocht. Het meetsysteem zorgt ervoor dat we precies die matrassen krijgen aangeboden die passen bij ons slaapgedrag. De dekbedden, handdoeken, pyjama's die ik in de loop der jaren heb gekocht zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. De manier waarop het team in deze winkel in Malden mij het gevoel geeft dat ik welkom ben, en dat ze me graag helpen, is hartverwarmend. Dank en succes!
Wij kregen een goed advies over de aankoop van nieuwe matrassen en lattenbodem. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons en de service n.a.v. wat zaken die wij graag anders wilden werden snel en goed opgelost. Kortom zeer tevreden.
De Vries Slaapcomfort verdient wat ons betreft "Ondernemer van het jaar te worden". Op diverse fronten een ondernemer met het hart op de juiste plaats. Aankloppen om hulp en op een fantastische wijze ondersteunt te worden, klasse! Naast het maatschappelijk ondernemen geven zij ook uitstekend advies. Het is zo uniek dat zij net zolang met de klant zoeken tot de juiste samenstelling bed is gevonden. Wij kunnen iedereen adviseren met Remko de Vries in te zee te gaan. Een top ondernemer, geclassificeerd personeel.
Super bedrijf wij hebben er een bed gekocht met alles erop en eraan . alles word professioneel bekeken en duidelijk uitgelegd door remco , slapen is nog nooit zo heerlijk geweest, wij komen er zeker weer wij zijn uiterst tevreden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid