facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedazzled By Dian Designs

Bedazzled By Dian Designs

Info

Exclusieve kostuums!

Bedazzled By Dian Designs,
Verzorgt het van A tot Z voor u.

Voor meer info kunt u contact opnemen met [email protected]

Geschiedenis

CREATIVITEIT EN KWALITEIT!

Bedazzled by Dian Designs - Een onderneming waarbij creativiteit en kwaliteit voorop staan. Om een zo kwalitatief, creatief, uniek en apart mogelijke creatie of project te ontwerpen en creëren, is voor Bedazzled By Dian Designs elke keer weer een leuke uitdaging.

In de ontwerp fase wordt in onderling overleg met de klant bepaald hoe een creatie er uit moet zien. Vervolgens wordt de materiaalkeuze bepaald. De patronen worden op ons atelier, ontworpen en op maat gesneden.

Tijdens het vervaardigen van het ontwerp is het onderling contact met de klant zeer belangrijk. Deze wordt gedurende de productiefase regelmatig uitgenodigd om het ontwerp van bijvoorbeeld looppakken te passen en/of te bekijken. Door de klant in deze fase zo goed mogelijk te betrekken zal het eindresultaat naar wens zijn.

VAKMANSCHAP IN LOOPPAKKEN EN NOG VEEL MEER!

Van begin- tot eindresultaat, van bijvoorbeeld looppakken, staat vakmanschap voorop. Door deze werkwijze is het Bedazzled By Dian Designs tot op heden steeds gelukt om alle projecten met succes af te ronden en zeer tevreden klanten als referentie te mogen beschouwen.

Blader op uw gemak door onze website, social media en oordeel zelf.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideën neem contact met ons op..

[email protected]
+31(0)620032341
Facebook/bbdd.nl
Instagram/bedazzedbydian

Adres: Bogardeind 160, 5664 EM Geldrop
Telefoonnummer: 0680146325
Stad: Geldrop
Route: Bogardeind 160
Postcode: 5664 EM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid