facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedandbreakfastandbike

Bedandbreakfastandbike

Info

Slaap in een mooie kamer aan de rand van de polder en ontvang een heerlijk ontbijt. Waai lekker uit op de mooie stranden of bezoek de oude dorpjes.

Adres: Prutweg 6, 3245LW Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0614655573
Stad: Sommelsdijk
Route: Prutweg 6
Postcode: 3245LW



op zoek naar gerelateerd: B&B Sommelsdijk, B&B Goeree-Overflakkee, B&B Buutegeweun
Recensies
te duur voor zo'n eenvoudige kamer. vol gezet met ouwe meuk. Ontbijten aan een salontafeltje op twee lage oude fauteuils. Met zes man 1 badkamer delen, is echt een gedoe. Ontbijt was zeer karig met een goedkoop afgebakken broodje, brood wat uit de vriezer kwam en 1 plak kaas p.p en een beetje jam. Nooit meer !
Goede ontvangst. Stalling voor fiets en aanhanger prima sterk vermoeden dat het standaardgereedschap om noodreparaties uit te voeren aanwezig is. Keurige & knusse kamer met frigo, tv, wifi. Gedeelde badkamer en toilet. Gastvrouw fietsminded: geen probleem om specifiek ontbijt afzonderlijk en vroeg te serveren. 'B&B and Bike' kwalificatie terecht. Correcte prijs.
Alles was netjes en schoon,ontvangst was goed,eenvoudige B&B,ten opzichte van andere B&B is deze veel en veel te duur voor 1 persoon,en er was geen ontbijt,B&B staat toch voor bed and breakfest,?
Hele vriendelijke mensen en leuke ingerichte kamer.
Vertaald door Google Kamers schoon netjes maar er is een beetje betere uitrusting met wat borden of bestek.Badkamer erg mooi nieuw maar gedeeld en dit is een groot minpunt omdat er geen comfort is, hoewel het op de een of andere manier niet erg hinderlijk voor ons was, er was geen kamer waar ik de afwas kon doen, zelfs een mok na de koffie maar het is gelukt De eigenaren waren erg vriendelijk, begripvol, erg behulpzaam, ze verwelkomden ons heel hartelijk Origineel Pokoje czyste schludne ale brakuje troszke wyposażenia lepszego w jakieś talerzyki czy sztućce.Łazienka bardzo ładna nowiótka lecz wspólna i to jest spory minus ponieważ nie ma tego komfortu,choc jakos nie bylo to bardzo uciazliwe dla nas, brakowało pomieszczenia w którym umyła bym naczynia chociażby kubek po kawie ale poradziliśmy sobie Właściciele mega sympatyczni,wyrozumiali bardzo pomocni przyjęli nas bardzo ciepło
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid