facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedafs~Hofke Mini - Camping

Bedafs~Hofke Mini - Camping
Adres: Karperdijk 3, 5406 PH Uden, Nederland
Telefoonnummer: 06 40455105
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Karperdijk
Huisnummer: 3
Postcode: 5406 PH


Recensies
Wij hebben 2 nachten op de camping gestaan. Hele leuke rustige camping. Net grasveld en ruime plaatsen. Sanitair was heel netjes en schoon. Komen zeker nog een keertje terug. John en Helga.
Een prachtige camping met prima voorzieningen. Mooie ruime plekken met een stukje straatwerk voor de voortent. Verder is het rustig op de camping en zijn er een aantal speeltuigen, zoals trampoline en skelter voor de allerkleinste. Een prima camping om even lekker tot rust te komen en de omgeving te ontdekken.
Mijn ouders hebben hier meerdere jaren gestaan toen ze niet meer naar het buitenland konden. Zelf met mijn gezin 3 maanden tijdens een verbouwing. Jarenlang hebben wij de caravan er gestald tot deze verkocht werd. Erg vriendelijke mensen, altijd behulpzaam. Een mooie rustige camping in de natuur met goede faciliteiten en onder de rook van Uden. Ik zal er altijd warme herinneringen aan hebben.
Heerlijk saitae douches, grote plek in de nabijheid van een natuurgebied en er euk dorpje et vee eetgelegenheden en winkels voor kleren of wat anders
Heerlijke rustige camping met een zeer vriendelijke ontvangst. Schone sanitair groepen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid