facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed & Breakfast Zonnedauw

Bed & Breakfast Zonnedauw

Info

Aan de rand van het prachtige grensoverschrijdende natuurgebied ‘Het Bargerveen’ en op de rand van Nederland ligt onze Bed & Breakfast Zonnedauw.

Adres: Kamerlingswijk OZ 78, 7894 AJ Zwartemeer
Telefoonnummer: 0631378332
Stad: Zwartemeer
Route: Kamerlingswijk OZ 78
Postcode: 7894 AJ


Recensies
Fantastische ervaring gehad bij deze B&B, bij aankomst direct een welkom gevoel. Een prachtige kamer met mooi uitzicht. De toilet&douche zijn brandschoon en fijn in gebruik. Het ontbijt was in principe 6 sterren waard. Tot slot zijn de houders van de B&B zeer aardige mensen. Wij komen zeker weer terug mochten wij in de buurt zijn.
Fijne plek, perfect om te wandelen rondom Bargerveen. Zeer aardige gastheer en - vrouw. Netjes, schoon en een topontbijt. Jacuzzi is een enorme pré na een lange wandeling!
Goed ,vriendelijk,heelijk ontbijt,mooie natuurlijke omgeving, zeker aanrader
Geweldige plek om tot rust te komen. Super vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Hartelijk welkom bij Susanne en Gert met een gezellig praatje en een bakkie koffie. De kamer zeer schoon en een lekker ontbijt. Prachtige omgeving om te fietsen, super b en b.
Super mooie en goed verzorgde B&B. Klein puntje is het matras.
Vriendelijke mensen super mooie schone kamers ...en geweldig heerlijk ontbijt.
Uitstekend verblijf gehad.warme welkomst ontvangst super aardige mensen Suzanne en gert.mooi appartement waar we in mochten overnachten .top ontbijt raad het iedereen aan! Heerlijke omgeving om te fietsen,wandelen.top week gehad .zwembad was ook heerlijk. Jullie zijn toppers !!!
Alles is daar geweldig als je binnen komt wordt je warm ontvangen met koffie en thee en voor de viervoeter koekjes. De kamer is heel netjes knus en goede voorzieningen. Het ontbijt moeten we nog krijgen maar ik heb daar alle vertrouwen in !!! Super vriendelijk heel gast vrij en ik zou hier morgen zo weer naar toe gaan. 1 woord Top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid