facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed & Breakfast Sibbliem

Bed & Breakfast Sibbliem

Info

Bed & Breakfast Sibbliem gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap in het kerkdorp Sibbe dat onderdeel uitmaakt van de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

Adres: Sint Rosastraat 12, 6301 AM Sibbe, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0653311791
Stad: Sibbe
Route: Sint Rosastraat 12
Postcode: 6301 AM



op zoek naar gerelateerd: Overnachten in Sibbe, Appartement stoer, Bed and Breakfast Heuvelland Zuid-Limburg, Sint Rosastraat 14 Sibbe
Recensies
Het was voor ons de 3e keer, dus dat zegt genoeg, een hele fijne locatie, mooi huisje, en heerlijk ontbijt, prachtige omgeving waar je uren kunt wandelen, en Carmen, Michiel en Ziva zijn ook nog eens heel gezellig!
Tussen kerst en oud-en nieuw verbleven bij Sibbliem. Dit is ons erg goed bevallen! Het is prachtig ingericht en erg schoon. Er ontbreekt werkelijk niets en ook aan de honden wordt gedacht! Ontbijt is ruim voldoende! Lokatie is ideaal als uitvalbasis om te wandelen of om naar Valkenburg en Maastricht te gaan.
Gastvrije ontvangst in een met zorg ingericht appartement. Heerlijk rustige omgeving tegen de bosrand van het Sint Jansbos, waar je heerlijk kunt wandelen met je hond. Valkenburg en Maastricht op steenworp afstand als je de drukte op wilt zoeken of gewoon lekker op een terrasje wilt duiken.
Onlangs hier gelogeerd. En wat een geweldige B&B. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Prachtige inrichting en brandschoon.
Vertaald door Google Super service! Origineel Super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid