facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and Breakfast The Rose

Bed and Breakfast The Rose

Info

Onze B&B The Rose is gevestigd op de 2e verdieping van een jaren 30 woning in het Rozenprieel. Op 200 meter van de gezellige oude binnenstad in één van de rustigste wijken van Haarlem.

Adres: Voorhelmstraat 8 Rood, 2012 ZR Haarlem
Telefoonnummer: 06-45614269
Stad: Haarlem
Route: Voorhelmstraat 8 Rood
Postcode: 2012 ZR


Recensies
Heerlijk bed, bad, plek, ruimte. Alles wat je nodig hebt en een beetje meer. Super verzorgd. We komen graag nog eens terug! Bedankt Sander!
Een sfeervolle B&B op loopafstand van de stad. Het is erg schoon, er staat een heerlijk breed bed en het appartement is voorzien van een geweldige badkamer. Het ontbijt bijboeken is een aanrader, dit was super. Bedankt Sander, we komen graag nog eens terug.
Met stip de netste B&B die ik ooit bezocht. Daarnaast zeer compleet, ideale ligging, geweldig ontbijt en Sander is super aardig en behulpzaam. Ik hoef niets anders meer in de hele regio.
Erg schoon, fijn contact, mooie badkamer en heerlijk ontbijt.
Wat een top B&B! De kamers zien er prachtig uit, de locatie is super in Haarlem centrum en de gastheer is enorm vriendelijk! Kortom ik raad deze B&B aan, voor iedereen die een heerlijke vakantie wilt beleven!!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bed and Breakfast The Rose.

Haarlem bed and breakfast

openingstijden, locatie, vervoer. Voorhelmstraat 8 Rood kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bed and Breakfast The Rose adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bed and Breakfast The Rose. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bed and Breakfast The Rose delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passage B&B Passage B&B 844 meter Built in 1600, now a wonderfull renovated modern b&b apartment on the ground floor. ...
Relaxed Apartments Relaxed Apartments 1 km Prima locatie, gratis parkeren. Super gastvrije gastheer die je snel met alle vragen ...
B&B  bij  J&B B&B bij J&B 2 km gezellige bed & breakfast heel centraal gelegen, Haarlem - duinen - Amsterdam - stran...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid