facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and breakfast Op de enk

Bed and breakfast Op de enk

Info

Bed and breakfast tussen Schalkhaar en Deventer. Geschikt voor 4 personen. Kindvriendelijk en met eigen opgang en badkamer.

Adres: Timmermansweg 7, 7433 BJ Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0620602995
Stad: Schalkhaar
Route: Timmermansweg 7
Postcode: 7433 BJ


Recensies
Super B&B. Schoon en fris met een zalig bed. Lekker buiten tussen de weilanden met een mooi uitzicht maar ook op fietsafstand van Deventer. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw en een heerlijk ontbijtje. Écht een aanrader!
Super leuke B&B met een luxe en heerlijke ontbijt waar je buikje vol van kan eten. De ligging is ook fijn, erg rustig en winkelcentrum van Deventer is op 7 min rijafstand. Kamers zijn schoon en fris. Magnetron aanwezig en klein koelkastje. Heerlijke bedden en de kinderen konden terecht op de slaapbank.
Geweldige bed&breakfast! Aan álles is gedacht! Mooi, ruim appartement met mooi uitzicht aan alle kanten.Súper-ontbijt. Fijne ligging, 10 minuten op de fiets van Deventer. Fietsen gratis te leen. Een dikke 10 wat ons betreft!
Mooie en gezellige b&b op een rustige locatie. Heerlijk ontbijt. Goede bedden. Fijne badkamer. Je hebt de b&b voor jezelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid