facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed And Breakfast Merelhof Harkema

Bed And Breakfast Merelhof Harkema

Info

De "MERELHOF" ligt vlak buiten het Friese dorp Harkema, midden in de Friese Wouden. Een landschap wat wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en intimiteit. Omzoomd door elzesingels en eenvogelbos met grote tuin en natuurvijver biedt het rust en stilte...

Geschiedenis

Onthaasten is hier kinderspel. 's Avonds gezellig bij het kampvuur zitten, naar de sterren kijken en alles van je af laten vallen. De volgende morgen uitgerust wakker worden van de vele vogel geluiden en van een heerlijk ontbijt genieten. U heeft de beschikking over een kamer met balkon of een kleinere kamer en een appart zit/eetgedeelte. Voor liefhebbers zijn er genoeg mogelijheden om te wandelen of te fietsen in de directe omgeving en te genieten van de beslotenheid van het coulissenlandschap. Vanuit Harkema kunt u natuur en cultuur beleven. We liggen centraal t.o.v. Leeuwarden en Groningen met musea en winkel/uitgaans mogelijkheden. Ook een aantal nationale parken liggen ongeveer 30 auto minuten van de "MERELHOF". Graag tot ziens!

Adres: Mellereed 4, 9281 RZ Harkema
Telefoonnummer: +31(0)620623389
Stad: Harkema
Route: Mellereed 4
Postcode: 9281 RZ



op zoek naar gerelateerd: B&B Harkema, Bed and Breakfast appartement, Bed en breakfast particulier, Bed and Breakfast voor 1 persoon, Bed en Breakfast 8 personen, Bed en Breakfast Roswinkel, Boek Bed en Breakfast, Bed en Breakfast Knuivers
Recensies
Een echte aanrader! Heel mooie omgeving in de natuur en zeer vriendelijke mensen! Wij gaan zeker terug!Kamers: 5/5
Goed verblijf gehad. Vriendelijke en lieve gastvrouw. Rustige plek. Voorzieningen voor de avond ruimschoots. Boeken, tv etc. Ontbijt prima. Tuin erg mooi met veel kruip door sluip door paadjes. Veel groter dan het op het oog lijkt.
Gezellig, uitstekend eten met verse broodjes, jus en zelfgemaakte jam. Bedden waren zacht, geen lawaai, wel ging de hond een paar keer blaffen in de nacht. Veel privacy, qua slapen en eten. Gezellig en mooi uitzicht. Erg lage prijs voor deze kwaliteit. Mooie locatie ook, buiten het dorp.
Betaalbare B&B met aardige gastvrouw en -heer. Ik had een praktische kamer waar ik goed heb geslapen. Er was steeds een uitgebreid en divers ontbijt dat goed smaakte. De B&B is mooi gelegen in het dorp en winkels/restaurants zijn niet ver weg.
De Merelhof aan de rand van het dorp Harkema, heeft B&B, appartement, caravan en een paar kampeerplaatsen. Ik verbleef een midweek in het appartement Skieppehok. Heel goed bevallen. Adequaat ingericht, gezellig, goede bedden, lekkere douche en een enorme rust om me heen. Vriendelijke eigenaren en service gericht. Centraal gelegen t.o.v. Leeuwarden, Groningen, Heerenveen. Prima fietsroutes indirecte omgeving.
Leuk, kleinschalig en midden in het bos gelegen. Er zijn een paar accommodaties van verschillende grootten van eenvoudig tot luxe. Er is ook ruimte voor tenten. Heerlijk rustig.
Super plekje. Enorm mooie tuin van erg vriendelijke mensen aan de rand van de bebouwde kom. We hebben genoten hier. Ook goed ontbijtje.
Fijne rustige plek en hartelijke ontvangst. Totaal verregend aangekomen. Was werd op verzoek voor ons gedaan. Prachtig groot balkon met zicht op schitterende tuin. Een aanrader!
Hartelijke ontvangst hele aardige Mevrouw Het was eenvoudig maar goed prima ontbijt zeer stille locatie
Prachtige natuur om weer helemaal tot jezelf en elkaar te komen. Liefdevol, huiselijk en zorgzaam opgezet door een gezellig echtpaar. We hebben ontzettend genoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid