facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and Breakfast Hofstede De Groote Laar

Bed and Breakfast Hofstede De Groote Laar

Info

Hofstede De Groote Laar is een cultuurhistorisch monument met een rijke historie en authentieke sfeer. We ontvangen u graag in ons 4-persoons B&B.

Geschiedenis

Beleef de natuur rond de IJssel en Veluwezoom, met zijn uitgebreide fiets- en wandelroutes.

Voor cultuurgenieters, maar ook voor heerlijke terrasjes en winkelen, liggen bovendien de oude Hanzesteden Zutphen en Doesburg en zelfs Nederlands kleinste stadje Bronkhorst (Dickensmuseum), binnen een straal van 10 kilometer.

Arnhem tenslotte is slechts een kwartiertje rijden met de auto.

Adres: Bockhorstweg 1, 6956 CA Spankeren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0650623242
Stad: Spankeren
Route: Bockhorstweg 1
Postcode: 6956 CA



op zoek naar gerelateerd: B&b De Hooizolder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fodheod Regrde Fodheod Regrde 310 meter
Recensies
Gevangen tussen de provinciale weg en het spoor. Bij aankomst werd door de vermoedelijke eigenaar gemopperd dat ik te vroeg was. Ok dat kan? Dus ik toonde begrip en vroeg voor een koffie en iets te eten! Reactie wij zijn n bnb geen Hotel " hartelijk welkom ". Dat vervolgens de dag erna sigaren roken ik dit aankomst hokje de foto's van de douche spreken voorzich nooit Weer/ meer het gewone personeel was super vriendelijk alleen Basil niet!
Een mooie uitvalsbasis voor onze wensen. Postbank, Bronckhorst en het Openluchtmuseum in Arnhem. We vonden het wederom een heerlijk plekje. Alleen helaas hadden we dit keer geen verwarming. Hij werd niet warm, terwijl de binnentemperatuur op 17 graden stond. Thuis zitten we niet in deze temperatuur dat vinden we erg onbehaaglijk. Afgelopen winter was het heerlijk warm daar. We hebben het gemeld, maar het bleef koud dus maar de electrische kookplaten aangezet om een beetje warm te worden, we waren nat geregend en alles bleef klam. Het ontbijt was top! Verder aardige gastvrouw die we alleen bij entree en het ontbijt zagen. In de bedstee zat wel een enorme kuil in het midden. Als je daar samen in slaapt lijkt mij dat niet prettig.
Heerlijk nachtje verbleven in de Oude Peer. Zeer vriendelijke ontvangst. Gezellig chalet waar alles aanwezig is voor een uitstekend verblijf. Ruime badkamer, keukentje waar alles aanwezig is. Koffie en thee aanwezig. Lekker geslapen in een ruime bedstee en de volgende morgen een heerlijk ontbijt op de stoep. Kortom: perfect! Wij waren daar Ivm een evenement in het GelreDome 20 minuutjes rijden, maar komen zeker nog eens terug om de omgeving te verkennen.
Heerlijk geslapen in de bedstee, een lekker ontbijt en het huisje is super gezellig en warm. Helemaal ons ding.Kamers: 5/5
Prima plek om te overnachten. Zeker als je van 'boerennostalgie' houdtKamers: 4/5
Heel mooi Heerlijk geslapen in de bedstee en in de ochtend wakker worden zoals op de foto
Zeer vriendelijk onthaal, lekker ontbijt. Proper. Matras van de alkoof ‘in het stro’ kan beter.
Mooie plek. Alleen hadden we wat moeite de slaapbank slaapklaar te krijgen.
Prettige plek, mooie ruimte, knus en compleet
Lekker ontbijt en een mooie kamer! Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid