facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and Breakfast "De Zeemeermin"

Bed and Breakfast

Info

Kleinschalig, gezellig en centraal gelegen bed & breakfast

Geschiedenis

Een kleinschalig, gezellig en centraal gelegen bed & breakfast met het allerberoemdste ontbijt van Dreischor en omstreken. De Zeemeermin is een oase van rust, maar ook een prima uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes en activiteiten.

Uw verblijf in Dreischor kan niet beter beginnen dan met de gastvrije en altijd persoonlijke ontvangst in onze bed & breakfast.
door gastheer & gastvrouw Loek en Gilda Wijnstekers.

Adres: Bogerdweg 1, 4315 CB Dreischor
Telefoonnummer: 0111642190
Stad: Dreischor
Route: Bogerdweg 1
Postcode: 4315 CB



op zoek naar gerelateerd: B&B Dreischor Joke en Hans, Bed en Breakfast Oostkapelle, Bed en Breakfast Yerseke, Bed and Breakfast Vlissingen, Bed en breakfast Het hoge Huis, B&B Oosterschelde, B&B Zeeland met zwembad, B&B Aagtekerke
Recensies
Heerlijk tot rust komen in het gastvrije 'de Zeemeermin '. Mooie ligging van de tuin aan de achterzijde van de B&B Met uitzicht op de molen. Wij hebben weer Heerlijk geslapen na een dag fietsen. Een meer dan uitgebreid ontbijt stond voor ons klaar in de sfeervolle serre. Bij ieder bezoek, een aangenaam verblijf en top ontbijt. Dank aan de gastvrijheid Loek en Gilda, het was weer fijn om hier te zijn!
Bij deze Bed and Breakfast komt u heerlijk tot rust. Alles is hier goed en netjes verzorgd.Voor mensen die van uitstapjes houden, of juist van de rust, of hier in de buurt bij familie willen zijn, het kan allemaal. Ook uw hond is welkom. De kamers zijn ruim. Er is een benede slaapkamer met veel ruimte en eigen badkamer. En de boven slaapkamers hebben een douche en toilet op de gang. U kunt ook gebruik maken van een dubbele aansluitende kinderkamer, heel handig als u met kinderen bent en toch privacy wilt hebben. Het ontbijt is zéér goed, als u ergens allergisch voor bent of vegetarisch eet, kunt u dat natuurlijk doorgeven. De omgeving is hier ook perfect. Heel weids met mooie fiets- en wandelroutes. Een mooie grote oprijlaan met veel parkeer gelegenheid. Ook voor duikers de juiste spot daar er veel plek is om je uitrusting te stallen.
Prachtige verzorgde locatie om te vertoeven. Wij zijn één nachtje geweest. Idyllisch ontbijten in de serre met uitzicht op ruime tuin, waar je ook kunt ontbijten met aangenaam weer. Plezierige eigenaar/host die enthousiast over Dreischor, Schouwen Duiveland én Rotterdam praat. Vraag maar eens naar de Ballentent ... Het is goed te realiseren dat je bij twee van de drie kamers de badkamer moet delen.
Was geweldig een dikke tien goede verzorging en heerlijk slapen en ontbijt erg lux
Een woord : HEERLIJK!!!!
Vertaald door Google Prachtig huis, grote kamer en als verrassing een uitgebreid ontbijt in een lichtovergoten serre! Origineel Schönes Haus, großes Zimmer, und als Überraschung ein feudales Frühstück in einem lichtdurchfluteten Wintergarten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid