facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and breakfast de Ouwebeer

Bed and breakfast de Ouwebeer

Info

Bed and Breakfast de Ouwebeer ***

Bed & Breakfast de Ouwebeer is een unieke plek om te overnachten in western sfeer, luxe, rust en romantiek. Genieten staat bij ons op de eerste plaats!

Geschiedenis

Bed and Breakfast De Ouwebeer, Lekkerkerk ***

Bed & Breakfast de Ouwebeer is een unieke plek om te overnachten in western sfeer, luxe, rust en romantiek. Genieten staat bij ons op de eerste plaats!
Midden in het Groene Hart van de Krimpenerwaard en toch heel dichtbij
Rotterdam, Gouda, Alblasserdam, Kinderdijk en Schoonhoven.
Onze boerderij staat aan de Lek en vanuit uw slaapkamerraam kijkt u op de molens van Kinderdijk.

Onze accomodaties zijn uniek qua beleving, sfeer en inrichting. Dit in combinatie met de gastvrijheid bij Bed& Breakfast De Ouwebeer maakt het dat onze gasten zich bij ons echt gelukkig voelen!

Een ontbijt kan voor u klaargezet worden in de koelkast met verse eitjes door onze eigen kippen met liefde gelegd. Kosten ontbijt 12,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar 5,00. Nespresso koffie en thee kunt u onbeperkt pakken.

Wij hebben 4 paardenstallen waar u uw paarden kunt stallen. Rijden op uw eigen paarden kunt u in onze 20x40 bak en in het weiland. Parkeren van uw auto/trailer doet u bij ons op het beveiligde afgeschermde terrein.
Ook uw motorfiets staat bij ons veilig binnen achter slot en grendel.

Adres: Schuwacht 242, 2941EK Lekkerkerk
Telefoonnummer: +31646179413
Stad: Lekkerkerk
Route: Schuwacht 242
Postcode: 2941EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Lekkerkerk B&B Lekkerkerk 2 km Do you feel like going to the country side? Choose to stay for a relaxing weekend in ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid