facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and Breakfast de Blaarkop

Bed and Breakfast de Blaarkop

Info

Even er helemaal tussen uit op de boerderij midden in het groene hart van Zuid Holland. Tussen de Kager Plassen en de Braassem.

Adres: Noordveenweg 4, 2376 AP Nieuwe Wetering (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31 71 341 14 49
Stad: Nieuwe Wetering
Route: Noordveenweg 4
Postcode: 2376 AP



op zoek naar gerelateerd: Leuke Bed en breakfast, Bed en Breakfast De Zilk, Bed en Breakfast Roelofarendsveen, Bed en Breakfast Warmond, Bed en Breakfast Knuivers, Bed en Breakfast Bodegraven, Bed and Breakfast wijngaard, Bed en Breakfast Kaageiland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chill-out.amsterdam Chill-out.amsterdam 40 meter We zijn spontaan en enthousiast ontvangen. En enorm verrast bij binnenkomst!
Recensies
Zijn er ook 6 sterren om uit te delen ? Wat een gezellige en knusse B&B ! De eigenaren zijn vriendelijk, attent en zeer behulpzaam. Heerlijk ontbijt iedere ochtend en 's avonds even een praatje maken. Ook mocht ik hun fiets lenen. Als je van dieren houdt ben je hier op het juiste adres ! Prachtige omgeving: rustgevend en mooie natuur. Zeker voor herhaling vatbaar !!!
Geweldig wat n lieve mensen en n goed bed en n goed ontbijtKamers: 5/5
Een heerlijke plaats om te genieten van de natuur en schoonheid van het buiten leven. Het ontbijt is Mega goed versorgt. Lieve mensen die het B&B hebben.Kamers: 5/5
Wat een gastvrije B&B! Hoe ouderwets dus knus en gezellig kan zijn. Nog niet eerder zulke lieve en warme mensen mee gemaakt, service was op en top. De bedden lagen heerlijk!
Een geweldige gastvrije B&B, hele gastvrije lieve zorgzame mensen Goede bedden, heerlijk ontbijt. Een aanrader!!
Mooie kamer en een heerlijk ontbijt!Kamers: 5/5
Vertaald door Google Heel leuk verblijf. Geweldig ontbijt en absoluut aardige gastheren. Origineel Sehr netter Aufenthalt. Super Frühstück und absolut liebe Gastgeber.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid