facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Become-IT

Become-IT

Info

Suite MKB bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven in het MKB zoals hoveniers, installatiebedrijven, transporteurs, schilders en nog veel meer.

Geschiedenis

Softwarehuis Become-IT levert bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Met ruim 70 modules in eigen beheer kunnen veel oplossingen worden gerealiseerd.

- CRM / Relatiebeheer
- ERP / Planning, Inkoop & Verkoop
- HRM / Administratie
- Webshop
- Dossiers online
- App

Met het Dossier online loggen uw klanten in en zien ze hun offerte, order en factuur. Ook kan bijvoorbeeld akkoord worden gegeven voor een offerte of een factuur worden betaald met iDeal.

De App richt zich op uw buitendienstmedewerker, dit kan een chauffeur zijn bij een transportbedrijf die de cmr laat ondertekenen of een schilder die zijn uren registreert. De App is een belangrijk onderdeel in het ERP proces en zorgt ervoor dat het hele bedrijf toegang heeft tot de software.

We zijn een klein bedrijf met alle disciplines in huis van programmeren en webdesign tot implementatie. U heeft altijd een vast contactpersoon en korte lijnen. Onze software kan worden gehuurd (SaaS) en waar nodig op maat worden aangepast.

Bekijk ons portfolio op become-it.nl. Stuur gerust een email of neem contact op als u interesse heeft in onze software en diensten.

Adres: Middelerf 12b, 3851SP Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341470068
Stad: Ermelo
Route: Middelerf 12b
Postcode: 3851SP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoveniers software
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Victor Horeca Victor Horeca 141 meter Wij zijn Victor, hét nieuwe totaalsysteem voor de horeca. Victor doet niet moeilijk, ...
Recensies
Prettige samenwerking met Become-IT! Ik heb een sociale skill training ontworpen en gegeven aan het IT-team voor mijn schoolopdracht. Goed contact, behulpzaam en stonden open voor mijn input. Ook een vriendelijk en leergierig team met developers en product architecten.
Ontzettend fijne partij om mee samen te werken. Denken mee, leveren wat ze beloven en het pakket voorziet in ontzettend veel functionaliteiten! Jesse en Leo bedankt voor de hulp bij de implementatie!
Leuk bedrijf, en ze denken echt mee naar oplossingen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Become-IT met het openbaar vervoer


Ermelo, Fokko Kortlanglaan 470 meter
205
620
674
Ermelo, Eendenparkweg 480 meter
205
620
674
Ermelo, Eendenparkweg 480 meter
205
620
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid