facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Becky's Bootcamp

"Samen sporten in de buitenlucht onder begeleiding van enthousiaste professionals!Wil je fitter en sterker worden? Van je lichamelijke klachten af? Meer energie of juist afvallen? Bij BB ben je aan het juiste adres. Op bijna alle plantsoenen in Utrecht worden er lessen gegeven op alle dagen van de week. Ook voor voedingsbegeleiding kun je bij ons terecht.Ons doel is om een fitter en gezonder lichaam voor iedereen zowel financieel als fysiek binnen handbereik te houden. Dus ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke klachten. Iedereen is bij ons aan het juiste adres voor het behalen van zijn/haar persoonlijke doelen."
Adres: , Utrecht 3525 AP, NL
Telefoonnummer: 06 25136377
Stad: Utrecht
Postcode: 3525 AP



op zoek naar gerelateerd: Sporten Utrecht, Bootcamp #tolsteegplantsoen, Bootcamp Majellapark, Buiten sporten Utrecht, Small group training Utrecht, Functional training Utrecht, HIIT training Utrecht, Sporten Voor je Deur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ClubSven ClubSven 2 km Vanavond heerlijk gedineerd met mijn vriendin bij Seven. Ik wil allereerst de aardige...
De WorkOut De WorkOut 4 km Hele fijne en persoonlijke sportschool. Het personeel is super toegankelijk en ze zij...
Kaput Fit Kaput Fit 4 km
Ruud Van Erp Personal Training Ruud Van Erp Personal Training 5 km 5 sterren voor Ruud! Voor 6 maanden heb ik bij Ruud getraind. Hij kent zijn vak goed ...
Recensies
Super fijne bootcamp & HIIT lessen voor alle niveau's! De lessen zijn gevarieerd; vaak een mix van cardio en conditie en de trainers motiveren je om het beste uit jezelf te halen en net dat stapje extra te zetten. Bovendien is de sfeer top en worden de lessen gegeven op een variatie van locaties en tijden! Dikke vijf sterren!
Super fijne en leuke afwisselende lessen! En Becky en de andere trainers houden je altijd gemotiveerd: Aanrader om bij Becky te gaan sporten!
Grote variatie van lessen met daarin gevarieerde oefeningen onder andere armen , benen , buik en rug. Alle trainers geven fijn les en indien je iets niet kan/mag geven ze een aangepaste oefening.
Elke keer weer vol enthousiasme deelgenomen aan de bootcamp lessen, gegeven door gedreven trainers! Ben je op zoek naar een fijne sportplek, waar je voldoende variatie krijgt aan oefeningen met trainers die je goed weten te motiveren? Dan is Becky’s bootcamp zeker aan te raden!
Sporten bij Becky is is top! Ook nu Ik zwanger ben kan ik gewoon meedoen met aangepaste oefeningen en op eigen tempo!
Arm uit de kom. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Rebecca er weer helemaal bovenop. Toppertje!
Sinds september hier aan het sporten. Trainingen zitten goed in elkaar met fijne afwisselingen en in prettige positieve sfeer. Voldoende variatie en dus keuze in het programma. Ik heb het er heel erg naar mijn zin. Met 3 gratis proeflessen kun je voldoende uitproberen!!!
Ik ben super blij met Beckys bootcamp! Veel opties qua tijden om te sporten, leuke trainers en goed geprijsd. Aanrader!
Ruim 2 jaar sport ik nu bij Becky's Bootcamp. Ik wilde me zelf een nieuwe uitdaging stellen. Ik had er wel een beetje een hard hoofd in of ik het vol zou houden... Maar de lessen zijn zo ontzettend leuk afwisselend, de sfeer is zo goed en het gevoel na afloop is zo heerlijk, dat ik het nu gewoon mis als ik een week niet geweest ben! Persoonlijk merk ik dat het goed is voor lichaam en geest! En geen zorgen over het niveau, je kunt gewoon doen wat voor jou haalbaar is. Ik kan Becky's Bootcamp van harte aanbevelen!!
Een aantal jaar geleden begonnen met sporten bij Becky. Ze is altijd gemotiveerd en aarzelt niet je op een positieve manier nog net even een tandje harder te laten lopen. Dat geldt overigens ook voor alle andere instructeurs: altijd vol energie. Inmiddels sport ik 2x per week dat zegt wat!, dagen zijn altijd flexibel in te zetten en er is voldoende keuze in avond/ ochtend. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid