facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Becidor.eu paardensportartikelen

Becidor.eu paardensportartikelen

Info

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe, bijzondere, paardvriendelijke en mooie paardensportartikelen voor de recreatie ruiter!

Geschiedenis

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe, bijzondere, paardvriendelijke en mooie paardensportartikelen voor de recreatie ruiter!



"Een paardvriendelijk winkeltje in 's-Heerenberg."
Adres: Ambachtstraat 2, 7041gc 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 06-39755891
Stad: 's-Heerenberg
Route: Ambachtstraat 2
Postcode: 7041gc


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cool2U Cool2U 42 meter Official Facebook of COOL2U. We sell the coolest officially licensed pop culture appa...
Timecity Timecity 42 meter Timecity offers a broad variety of licensed product categories related to video gamin...
Fabrieksverkoop Van Dillen Fabrieksverkoop Van Dillen 84 meter Verkoop van overstock meubelen tegen bodemprijzen. Direct mee te nemen. Woonprogram...
Delleman Tegels en Natuursteen Delleman Tegels en Natuursteen 97 meter Kennis van zaken, goeie prijs en voldoende keuze.
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 189 meter Groot aanbod van producten. Ruim opgezet. Veel parkeerplaatsen. Ik kom er graag.
Supercoop s-Heerenberg Supercoop s-Heerenberg 212 meter Tijdens mijn recente bezoek aan Plus 's-Heerenberg was ik aangenaam verrast door de s...
Just like home decorations Just like home decorations 276 meter Woonaccessoires en huisdier producten!
Kadoatelier Linda Kadoatelier Linda 565 meter Kadoatelier Linda is het adres voor een leuke creatieve workshop!
Bergh Special Products Bergh Special Products 661 meter Waar het bedrijf van de geleverde rolstoel voor onze geopereerde dochter ons liet zit...
makeupspiegel.com makeupspiegel.com 913 meter Make up spiegel met led verlichting.
Recreatieonline Recreatieonline 913 meter "Recreatie Online Thuis in de wereld van RecreatieRecreatie online is dé specia...
Recensies
Vandaag een zadelpasconsult gehad op locatie door Fenne. Ze nam echt de tijd voor ons en we kregen een heleboel bruikbare informatie. We hebben het als heel fijn ervaren en zijn helemaal enthousiast geworden! Echt een aanrader!
Fenne Hooymans van Becidor heeft mij vriendelijk en deskundig geholpen bij het vinden van de juiste zadeltassen passend bij mijn zadel. Het uitproberen en omruilen was geen probleem. Er was een goede communicatie over de levertijd. Ik heb dan ook dankzij haar adviezen mijn perfecte zadeltassen van Comancheros gevonden. Super blij ben ik dat ik deze heb gevonden.
Ik heb de winkel niet bezocht. Wel goede ervaring met de webshop. Ondanks dat er een vertraging in de levering was heeft Becidor me keurig geïnformeerd en opties aangeboden. Mijn zadel Barefoot Cheyenne Drytex past fantastisch. Comfort voor mijn paard en mijzelf. Ik kan Becidor oprecht aanraden!
Hele fijne webshop met mooie producten en zeer klantvriendelijk. Fenne neemt altijd de tijd je te helpen wat ik erg fijn vind. Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of becidor het heeft. De bestelling is er altijd heel snel muts het op voorraad is.
Slechte ervaring mee. Je wilt iets online kopen, maak je de afspraak dat ze het voor je vasthoud, dat wordt dan ook nog naar je gemaild. Wil je betalen krijg je een mail terug dat ze 1 van de vastgehouden producten ondertussen heeft verkocht!! nou lekker dan... slechte verkoop! Om op je reactie terug te komen: op 14 juli heb ik ze bij je besteld via de mail toen zou je ook kijken of je een emmer kon bestellen daar zou je naar kijken. Op 16 juli schrijf je dat de emmer 3 weken duurt dus dat je de flessen apart houd voor mij. Op dezelfde dag reageer ik met zeg maar hoe we het doen met de betaling want dan neem ik de 2 flessen van 500 ml want die heb ik snel nodig. Hoor verder helemaal NIKS meer van jullie. Op 17 juli schrijf ik je nog laat IETS van je horen ik heb de flessen snel nodig!!! en dan schrijf je terug dat je ze aan EEN ANDERE KLANT hebt verkocht die had ze OOK nodig!!! Daar reageer ik dan meteen op WAAROM je ze hebt verkocht ik wou ze betalen en wachtte op je gegevens zo doe je zou ik denken geen zaken. En dan krijg ik pas de 22ste juli dus 5 dagen LATER een reactie van jou dat ze zijn UITVERKOCHT en of ik de 250 ml flessen wou kopen.... nou NEE heb dan INMIDDELS bij een betrouwbare webshop de flessen gekocht omdat ik al zei dat ik ze met spoed nodig had! En die waren netjes en HEEL snel geleverd. Dus niet schrijven ''zonder bestelling kan ik niet naar je verzenden, gaat lastig zonder adres''. JIJ bent degene die de fles verkocht hebt aan een ander en niet naar mijn gegevens had gevraagd omdat je ze toch al verkocht had. En de oplossing... ik heb nog 4 flessen van 250 ml die je mag kopen... ik had inmiddels al 2 x 500 ml flessen in huis, wat zou ik moeten met nog meer flessen. Naar een juiste oplossing zoeken was netter geweest!
Hele fijne shop! Goede merken, top service. Aanrader :-
Fijne webshop met goede producten. Soms moet je een paar dagen op je bestelling wachten, maar het wordt eigenlijk altijd keurig geleverd. Aanrader.
Fenne heeft me zo goed te woord gestaan, superveel uitgelegd en onwijs veel geduld gehad met al mn vragen : Wat ook fijn is dat je zadels kunt testen!
Hele goede info, en heel bekwaam en behulpzaam.
Super fijn geholpen met de aanschaf van mijn zadeltassen. Klantvriendelijk en meedenkend in het geven van advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid