facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bebo Laminaat - Laminaat Aanbieding

Bebo Laminaat - Laminaat Aanbieding

Info

Bebo Laminaat heeft het goedkoopste laminaat van Nederland! Deze week houden wij onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop! Keihard de goedkoopste van Nederland!



"De Laminaatweg is een zijweg van de Bovenlandweg.Laminaat en goedkope houten vloerenBeboparket verkoopt de goedkoopste laminaat en houten vloeren van Nederland. Wij geven de laagsteprijs garantie op al onze vloeren tot 3 maand na aankoop van uw vloer. Zo weer u zeker dat u altijd de laagste prijs betaald voor uw vloer. We hebben alle merken in huis"
Adres: Bovenlandweg 10, 7671 AZ Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-750238
Stad: Vriezenveen
Route: Bovenlandweg 10
Postcode: 7671 AZ



op zoek naar gerelateerd: Laminaat Vriezenveen, Vriezenveen laminaat Bebo, PVC laminaat Vriezenveen, Laminaat outlet Vriezenveen, Bebo laminaat Vriezenveen openingstijden, Goedkoop laminaat inclusief ondervloer en plinten, Laminaat outlet Rotterdam, Laminaat Outlet Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wildkamp B.V. Wildkamp B.V. 1 km Super service en de mensen hebben echt kennis van zaken
Fokke-verlichting Fokke-verlichting 3 km Fokke Verlichting is een onafhankelijke lichtexpert voor projectverlichting. Wij ontz...
Vrielinkclean Vrielinkclean 3 km Top bedrijf, support en snelle leveringen.
VA-Tyre VA-Tyre 3 km Vertaald door Google BETALING VERVOER 1 MAAND NA TERMIJN Origineel PAYMENT FOR TRANS...
Recensies
5-star rating from India! Ik kan Bebo Parket van harte aanbevelen! Als iemand die zelf niet uit Nederland komt, is het een stuk lastiger om je weg te vinden in de bouwmarkten-wereld. Uitgaand van wat ik online op de website zag, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. De scherpe prijs leek te mooi om waar te zijn. Maar niets was minder waar! In de showroom-loods werd ik hartelijk ontvangen door pro-actief en behulpzaam personeel. Naast de toch al goede service, was even wachten ook geen straf dankzij de aanwezige bar waar gratis! eten en drinken wordt geserveerd. Het voelt als thuiskomen. Erg blij met mijn aankoop, die ik direct in de bijhorende loods kon ophalen. Top service!
Super goed geholpen! Lynn verstaat haar vak. Heeft me van alles uitgelegd. Zodat ik een passende vloer kon kopen. Heerlijk flesje wijn gekregen. Top service. Mijn broer was mee . Personeel had de grootste lol
Update recensie: 2,5 week geleden een mail gestuurd maar tot op heden nog niet op gereageerd. 2,5 jaar geleden hebben wij een pvc vloer bij jullie gekocht. Jullie zeiden toen dat dit een goede vloer was die wel tegen een stootje kon. Helaas valt dit ons heel erg tegen. De vloer verschuift en zitten allemaal krassen op. Het is echt niet meer mooi. Ik zou mensen niet aanraden een vloer hier te kopen!
Super service , fijn en goed geholpen door Joost die alle tijd voor je neemt en goede uitleg en advies geeft ,naast deze fijne service en een lange auto rit is er ook tijd voor een drankje en een broodje en dit geheel gratis. Na het uitdraaien van de factuurbon krijg je zelfs een kaart mee wat je kan inleveren bij een vriendelijke dame voor een fles witte of rode wijn , en tot slot nog even een blikje drinken en snoepjes voor de lange terugweg en niet te vergeten zelfs voor mijn hondje hadden ze lekkere snoepjes . Zoek je goedkoop laminaat pvc of tegels en dat van goede kwaliteit en voldoende keus ga dan naar bebo parket echt een aanrader !!!
Samen met mijn familie hier een vloer uitgezocht. We kwamen voor de goede vloeren tegen een zacht prijsje maar werden verrast door de service hier. We zijn geholpen door Sterre super lieve behulpzame meid en werden zelfs voorzien van gratis drinken, eten en een cadeautje na het kopen van de vloer. Die overigens ook heel mooi is!! Super blij met mijn nieuwe laminaat en deze leuke en gezellige dag bij Bebo :
We waren rond 11:00 in de overzichtelijke zaak. We werden heel vriendelijk ontvangen, en vlot geholpen door een enthousiaste medewerker. Daarna genoten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. Zeer veel keuze hier, een aanrader We komen zeker weer terug. Gr. Ben en Mariet
Heel goed geholpen door de medewerkers. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Service is top en de laminaat is van goede kwaliteit erg tevreden mee.
Een mooie grote showroom met ontzettend veel keuze aan laminaat, trapoverzetten, tegels en pvc vloeren. We werden vriendelijk verwelkomd met een aanbod voor koffie of thee en hebben een mooie laminaatvloer uitgekozen. Vriendelijke gastvrije en snelle service en een hele fijne prijs. We komen snel een keer terug om alle benodigdheden te halen voor onze aanstaande traprenovatie! Bebo is zeker een aanrader!
Hele fijne ervaring! Personeel is erg vriendelijk, krijgen heerlijke koffie of thee, een broodje of een koekje! En hele mooie leuke vloeren! Het ver rijden zeker waard!!! Aanrader En een hele lekkere fles wijn als cadeau!
Gezellig, gastvrij. Vriendelijke medewerker, welke ons ontzettend goed heeft geholpen. Mooie overzichtelijke zaak. En je kunt alle tijd nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid