facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bebakt Taarten

Bebakt Taarten
Adres:
Telefoonnummer: 0622729468
Stad: Neede


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Stroet Bakkerij Stroet 2 km Op zich een prima bakker met heerlijke producten. Maar het bestellen via de website e...
Recensies
Op zich een prima bakker met heerlijke producten. Maar het bestellen via de website e.d. mag wel heel wat beter. Ik bestel meestal via de website en vaak, heel vaak is er wel iets aan de hand. Vanochtend was er helemaal geen bestelling. Ze konden het totaal niet vinden. Dus, wordt alles her en der uit de winkel getrokken. Gevolg...of ik vers brood heb is maar de vraag. Zo jammer. Dit moet echt verbeterd worden hoor. Zo moeilijk kan dat niet zijn!
Gewoon een donders goeie bakker. Superlekker brood en bolletjes. Lekkere kruidkoek. Lekker brood? Op naar Neede. Parkeren voor de deur. En ook niet onbelangrijk de prijzen zijn lager dan ik verwachtte.
Mooie bakkerij, ook handig dat je een deel van de productenzoals broodjes gewoon zelf kan pakken. Ook lekker gebak. Veel en vriendelijk personeel. Aanrader!
Aardig personeel. Goede produkten. De advocaat/schuimtaart was een flop. Om de taart te kunnen aansnijden moet hij wel na aankoop direct in de vriezer. Een uur voor gebruik eruit halen. Dit moet wel verteld worden bij aankoop. Nu had ik een blubbertaart, de smaak was wel goed.
Beste bakker van de Achterhoek. Warme broodjes zijn heerlijk, maar helaas ook vaak al uitverkocht of nog koud. Sinds kort hebben ze ook koffie, dus een goed idee om langs Stroet te gaan tijdens een fietstocht e.d..
Een hele mooie grote bakker met enorm veel keuze in lekkere koeken en brood! Echt aan aanrader!
Ruim assortiment. Vriendelijk personeel.
Heerlijk brood en lekkere kruidkoek. Alles ziet er fantastisch uit. Prima bakker om een keer voor om te rijden.
Lekkere broodjes gehaald voor op de camping. Ruime keuze en leuke bediening
Vlotte bediening , vriendelijk , ruime keuze in brood , gebak , en chocolade. Mooie winkel overzichtelijk opgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid