facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeautyTips NL

BeautyTips NL

Info

Schoonheid tips door Beauty Outline



"De grootste schoonheidssalon van Texel met een uitgebreide winkel waarin een groot assortiment aan producten voor verzorging, sieraden, make-up, fashion en meer. Voor elke dame is dit een ware snoepwinkel. En zelfs voor mannen is er genoeg leuks te vinden of te doen."
Adres: Nikadel 30, 1796 BP Koog, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0621244231
Stad: Koog
Route: Nikadel 30
Postcode: 1796 BP



op zoek naar gerelateerd: lekkerinhetleven nl, beauty tips huid, lekkerinhetleven bonnenboekje, beauty tips 2018, beste beauty tips gezicht, www beinggirl nl, ariel nl, olaz nl
Recensies
Dames heel erg bedankt dat jullie zo de tijd voor mij hebben genomen. Nu kan ik morgen nog een heerlijke pijnvrije laatste strandwandeling maken voordat wij weer naar huis vertrekken. Jullie zijn super!
Heerlijke en eerlijke schoonheidssalon. Perfect voor mooie nagels, advies, alle soorten gezichtsbehandelingen, diverse andere behandelingen en prachtige huidverzorgingsproducten. Professionele studio die toch heel toegankelijk en laagdrempelig is. En vooral heel persoonlijk. Ik ben fan!
Heerlijke duo massage cadeau gekregen als verrassing. Was een maand geleden geboekt en bevestigd per mail. Stonden we daar was het niet geregeld. De dame snauwde ons af zij had het niet gedaan, degene die het had gedaan was op vakantie. Erg teleurstellend vooral hoe we ter plaatse behandeld werden!
Via ons vakantiepark een leuk duobehandeling pakket voor 30 min massage en 30 min gezichtsbehandeling. De massage was wel ontspannend, maar soms waren de bewegingen te snel. De gezichtsbehandeling was wel fijn. Voor die aanbieding vonden we het geld waard. De medewerkers waren aardig. Het pand is wel gehorig waar wij lagen dus niet volledig ontspannen door omgevingsgeluiden.
Als verrassing voor mijn man een heerlijk duomassage geboekt. We hebben voor hotstonemassage massage gekozen. Hartelijke ontvangst met een heerlijk kopje koffie. De massage in combinatie met de warme stenen was een geweldige en weldadige ervaring! Genoten!
Mooie zaak. Vriendelijk personeel. Wel een beetje chaotisch met een afspraak maken. Massage was prima, niet een uitblinker. Het licht in de behandelkamer mag minder vel. Manicure het ziet er redelijk uit maar niet alle nagels worden evenveel gelakt met nagellak. De velletjes rondom de nagel werden niet weg gehaald. Onder de nagel ook niet. Erna nog met de eigenaresse hierover gesproken, en een uitleg gekregen. Zeer netjes. Bedankt.
Het is jammer dat je sterren moet geven. Even het volgende als je met kinderen naar binnen gaat en de beste vrouw staat daar een massage te geven en je hebt een kind van 2 jaar bij je die een keer wat luidruchtig is wat alle kinderen van die leeftijd wel eens hebben word je gewoon de winkel ! ! UITGESTUURD! ! Zet dan een bordje neer voor de deur verboden voor kinderen. Slecht geslapen zeker Eén dikke onvoldoende voor de klantenservice Je had ook gewoon anders kunnen reageren dan was deze review er niet geweest. Dus wil je hier naar toe ga dan. !!!!!!! NIET MET KINDEREN ER HEEN WANT DAAR HOUDEN ZE HIER NIET VAN.!!!!!!!!!!! Belachelijk geen woorden meer voor over.
Ik word door Martine altijd warm ontvangen. Ze heeft duidelijk verstand van zaken en geeft altijd goed en passend advies. Ze is goed bereikbaar en haar salon is prachtig, waar je naast behandelingen ook terecht kunt voor een leuke attentie! Aanrader!
Bij Beauty Outline staat professionaliteit en kundigheid hoog in het vaandel. Ik kwam de eerste keer voor een gezichtsbehandeling waarna ik nog dagenlang een een zachte, gezonde huid had. Daarna volgde al snel permanente make-up en ook manicure behandelingen. In de schone salon wordt je vakkundig in de watten gelegd en ik raad Beauty Outline ook zeer zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid