facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeautySkills by Esther

Info

BeautySkills by Esther - Make-up Artist&Hairstylist and
Make-up & Hair Courses
Makeupcursus
Haarcursus
Hairstyling
visagiecursus
Private Make-up training
Fotoshoots
Makeup/haarstyling voor video's
Makeup/haarstyling voor commerciele shoots en video's

Geschiedenis

Het bedrijf "BeautySkills by Esther" verzorgt visagie en haarstyling op locatie voor de meest uiteenlopende opdrachten en opdrachtgevers zoals reclamebureaus, fashiondesigners, fotografen, film, tv en video, kappers en vele anderen.

Daarnaast geven wij makeup en Hairstylings Cursussen voor beginners en gevorderden die een passie voor het vak visagie en/of haarstyling hebben en daarin verder willen groeien. Mensen motiveren en uitdagen waardoor ze het beste uit zichzelf halen en er creativiteit naar boven komt en de meest mooie resultaten tot stand komen.
Door veelvuldige vragen geven we sinds 2016 ook Vlecht en Threading cursussen in 1 of 2 dagdelen. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden.



"Visagie-Makeup en haarstyling voor commerciele opdrachten. Fotoshoots, video's, promofilm, bedrijfsfilms, theater etc. Opleiding voor professionals zoals o.a.kappers, schoonheidsspecialist, visagist en nagelstylist die hun diensten willen uitbreiden en dit op professional niveau willen uitvoeren. Leer van onze jarenlange en nog steeds dagelijkse praktijkervaring in minimale tijd. Zie website en socialmedia voor meer informatie beautyskillsbyesther"
Adres: Argonstraat 5, 7463 PD Rijssen
Telefoonnummer: 0614927201
Stad: Rijssen
Route: Argonstraat 5
Postcode: 7463 PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esther Knobben Esther Knobben 15 meter Hele vervelende ervaring opgedaan met dit bedrijf. Mover laten vervangen die voortdur...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid