facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautyone

Beautyone

Geschiedenis

Beauty is an art... we make it happen. Check www.beautyone.nl

Adres: Wijereind 5, 5527 EX Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0646192981
Stad: Hapert
Route: Wijereind 5
Postcode: 5527 EX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty Lanza Fuerte Inner & Outer Beauty 5 km Heerlijk ontspannen. En fijne producten. Top!!
DA drogisterij en parfumerie Antonius DA drogisterij en parfumerie Antonius 6 km Super lief personeel en een mooie indeling van de winkel
saloncharlotte.nl saloncharlotte.nl 6 km Altijd weer prettig
Recensies
What een geweldige ervaring is het geweest bij Beauty One, een heel mooi knus en warm! salon, de behandeling ging heel soepel, met heel veel uitleg. Janny had alle mijn vragen beantwoord en in een vrij lange tijd van de behandeling had ik me niet eens verveeld. en het resultaat is TOP! Heel blij mee! Dank je Janny!
Alles is zeer sober ingericht. De bedden zijn klein, onopgemaakt en oncomfortabel. Geen douche en toilet op de kamers. Het diner is buffet van diepvries groente en aardappel. Prijzig voor wat je krijgt.
Helemaal happy met mijn full-lips en eye liner!! Deze vrouw verstaat haar vak! Dankjewel Janny voor het mooie resultaat.
Super wat doet ze het goed .Het blijft mooi en verbleekt niet Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid