facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautycenter Rodin

Beautycenter Rodin

Info

Bij Beautycenter Rodin te Wilp draait het om u, huidverbetering, persoonlijke begeleiding, ontspanning en een sprekend resultaat.

Geschiedenis

Bij Beautycenter Rodin te Wilp draait het om u, huidverbetering, persoonlijke begeleiding, ontspanning en een sprekend resultaat.

Naast het beautycenter is er ook een professionele afdeling voor massage en rugwervelcorrecties.

Er wordt gewerkt met veel enthousiasme en ervaring met de huidverzorgingslijnen: Valmont, op basis van hoogwaardige celtherapie en Decleor, op basis van 100% natuurlijke en zuivere aromatherapie. Daarnaast worden er spectaculaire resultaten geboekt met natuurlijke vitamine van het merk Retipalm.

Op het gebied van specifieke huidverbetering kunt u bij Beautycenter Rodin terecht voor bindweefselmassage en microdermabrasie behandelingen van megapeel.

De massagepraktijk is gespecialiseerd in diverse massages en heeft een unieke behandeltechniek voor het corrigeren van de wervelkolom.
Wij werken uitsluitend op afspraak waardoor wij alle aandacht voor u hebben en hopen u spoedig te mogen begroeten in ons instituut !

Adres: dijkweideweg 9, 7384 BS Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0571-261727
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: dijkweideweg 9
Postcode: 7384 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Massage Wilp, Duo gezichtsbehandeling Deventer, Duo gezichtsbehandeling Hoorn
Recensies
Fantastisch massage praktijk, heel effectief en zorgzaam genezen voor de rug. Vriendelijk en vakkundig service, een echte aanrader!
Roland is echt een aanrader. Jaren 2 x per week bij manueel therapeut gelopen wat niet veel hielp. En Roland laat mij weer een soort van pijnvrij leven. Ga nu gemiddeld eens per 4 a 6 weken. Die man heeft gouden handen!!! Een en al lof en al veel mensen doorgestuurd die ook allen enthousiast waren.
Ik was door mijn rug gegaan en ben na rodin geweest voor mijn rug!! En merkte na het bezoek al gelijk verbeteringen en nu gaat het weer super
Ingrid is voor mij de beste schoonheidsspecialiste. Ze neemt de tijd voor een uitgebreid advies na een heerlijke maar vooral op mij gerichte huidbehandeling. Roland helpt bij mijn nekklachten, hij werkt doeltreffend en de behandeling is uiterst effectief!
Deskundig en goed. Ze hebben me van m'n rugpijn kunnen verlossen, en ik ga nu preventief een aantal keren per jaar.
Altijd een deskundige behandeling door Ingrid. Die naast zeer professioneel ook erg vriendelijk is.
Pijnlijke behandeling, maar af en toe noodzakelijk om de rug weer los te maken. Roland is de vriendelijkheid zelve en hij doet het erg goed
Deze keer bij Roland geweest ivm rug klachten, ook super zo'n rug behandeling!
Fijne salon waar je prettig en kundig geholpen wordt!
Ingrid is een fantastische schoonheidsspecialiste. Bedankt voor de heerlijke behandeling. Merry X-mas. Gr Margot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid