facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautycare All in

Beautycare All in

Info

Schoonheidssalon voor huidverbetering, permanente make-up, purebeau fibroblast plasmapen behandeling, tanden bleken, i-Curl lash lifting en meer..



"Beautycare All in is een huidverbeteringskliniek en biedt huidverbeterende behandelingen en producten met Environ, Advanced Nutrition Programme, Bellápierre Mineral Make-up. Deskundig advies op uw huidtype en conditie. Op de website staan alle diensten en informatie, kijk gerust even rond. Tot ziens!"
Adres: Theodorus Zashof 50, 4105BN Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0655176359
Stad: Culemburg
Route: Theodorus Zashof 50
Postcode: 4105BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Wenkbrauwen Culemborg, Wimperlift Culemborg, Wimpers Culemborg, Waxen Culemborg, Vera's Beauty Moments Culemborg, Gellak Culemborg, Parfumerie Culemborg, Permanente make-up Culemborg
Recensies
Hier even een review van een zeer tevreden klant van de Salon van Samantha Beauty care Mooie salon heel veel behandelingen mogelijk ,Samantha is heel vriendelijk en geeft goede uitleg over de behandeling en het verloop daarna ,Samantha adviseert ook goed wat het je beste voor behandeling kunt doen ,en dit is natuurlijk geheel vrij blijvend . Ik heb een behandeling laten doen op 25 Januari 2023 er nu al blij mee . De salon van Samantha is echt in alle opzichten een aanrader . Groet van een zeer tevreden klant.
Fijne salon, goed advies en supersnel geholpen, leuke meid, ik ben erg tevreden!
Leuke salon .. goede ontvangst tekst en uitleg vooraf over de behandeling , en klant vriendelijk , wordt goed geholpen leuke gesprek/ken tijdens de behandeling als je het niet wil kan je het ook aangeven . Verder laat ze haar producten zien , die ze gebruikt , en verkoopt . Ja ik kreeg deze behandeling als kado van mijn kinderen , ben voor de 2e keer terug geweest voor na behandeling .. vind het een leuk salon .
Even heerlijk tijd voor jezelf ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling maar ook gezellig kletsen. Sam werkt hygiënisch, professioneel en is ook nog eens een gezellige dame
super lieve beauty specialist! tandjes zijn mooi opgefrist dankzij 60min whitening behandeling! salon is heel erg knus en ontspannend. zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid